Član
RE: moj golf II
ma ja sam to stavio jer mi ima rupa od starih zvučnika, kada nabavim zvučnike i turnem ih onda ču skloniti zastavu, samo da privremeno pokrijem rupe, :icon_smile:
Limpi je napisao(la):Moj savjet, skloni ovo plavo osvjetljenje, jedino bijelo valja...
Sto se tice zastave, to ide kad je neka utakmica u pitanju, ostalim danima ne bas... osim ako nije neki Rolls-Royce pa mu staviti one male kao diplomatske zastavice, hehe:lol:
ma ja sam to stavio jer mi ima rupa od starih zvučnika, kada nabavim zvučnike i turnem ih onda ču skloniti zastavu, samo da privremeno pokrijem rupe, :icon_smile:
danas me hladnoča i kiša omela, to sam nabrzinu uklopio da vidim kako stoji, znam da nije 100% uklopljena, trebam malo još tamo kod farova ne mogu da uklopim ko orginalnu morati ću malo da žicom ili ako se nađe alternativa, ova orginal malo nakrivljena a ova bez znaka prava ko strijela pa imam malih problema dok uklopim.nOKe je napisao(la):jel se mogla ova maska bolje uklopit, pogotovo gore sa gonje strane fara, gdje se spaja hauba, maska i blatobran ?