Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
kako nista,prve,u mene su gotov iste,rh cup,mala razlika,po meni strasne felge za duje,195 50 udobnije nego 195 45 logicno,dok je sa profilom 45 ljepse,sam biras:icon_smile:
e za fele prve su dobre,,,al sve su za 5 sarafa,,,,jedino te zadnje nisu,,,,profil 50,,,udobnije a i radi fele ti je bolje bolje amortizuje udare,,,,no kako se tebi svida,,,
EVO MALO SE RADILO NA GOLFU, BICE JOS.....NA PROLJECE STIZU ABD ALU FELGE 15" ......DOTAD, RADI SE PONESTO.......
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
takodjer moram se zahvaliti momcima sa foruma na savjetima....crveni znak sam prefarbao i citavu masku, ova ostaje dok ne dodje sportska bez znaka....a special thanks almiru iz ze momku sa foruma- dobio sam zadnji spojler na gepek gotovo dzabe 10km...hvala...... IDEMO DALJE!!!!!!!!
ne svidja mi se kako si krenuo sredjivati golfa... prvo ovi brisaci, nikad nisam vidio da neko farba i metlice i sve... drugo ovo osvjetljenje tablice bi ljepse bilo da je bijelo...ovako plavo je fuj.... trece ova zastava BiH u gepeku mi izgleda seljacki u svakom autu....
:icon_sad:
metlce nisu farbane, nego brisaci, samo sam tako farbao na autu....pocelo korozirati!!!! a plava, pa ne mora biti u svakog isto ova je bas super navecer, barem meni
uostalom, postavicu jos slika kada zavrsim masku, i kad se josh nesto uradi.......
Moj savjet, skloni ovo plavo osvjetljenje, jedino bijelo valja...
Sto se tice zastave, to ide kad je neka utakmica u pitanju, ostalim danima ne bas... osim ako nije neki Rolls-Royce pa mu staviti one male kao diplomatske zastavice, hehe:lol:
dobro ti je legla ova maska bez znaka,fino izgleda,kad budes imao alu felge jos ce ljepse izgledat,samo naprijed,i slusaj sta ti raja sa foruma savjetuje,niko ti ne misli lose,svi komentari su dobronamjerni sigurno