Član
RE: Golf 2 1.6 gtd
GTI obrve, pragovi i ralica (oriđinale) su u garaži i treba da budu postavljeni, al to tamo nekad an proljeće
e zbog toga sam htio da ispoliram vanjski prsten felge , da se tačno vidi granica između felge i gume, ali bi bilo ružnije nego ovako. Što se tiče felgi nisu završene... ono crno je šprickit koji treba da se obradi i da se to prefarba crnim lakom
dzinn16v je napisao(la):Samo jos gti ralica i bit ce cista petica...enterijer mi je extra,svaka cast na trudu
GTI obrve, pragovi i ralica (oriđinale) su u garaži i treba da budu postavljeni, al to tamo nekad an proljeće
Oggy je napisao(la):dino1 je napisao(la):jasa12 je napisao(la):vidam gotovo svaki dan auto i stvarno lijepo izgleda al samo mi se ovo kod maglenki narandasto mi se nikako ne svida a za ostalo stvarno svaka cast
To narandžasto u maglenkama su mi žmigavci i hvala za pohvale
Oggy je napisao(la):felge su mi skroz out....ne leze nikako, guma izgleda predebela..
profil 40, predebel ?!
nije, al izgleda tako zbog toga sto je rub felge crn..
e zbog toga sam htio da ispoliram vanjski prsten felge , da se tačno vidi granica između felge i gume, ali bi bilo ružnije nego ovako. Što se tiče felgi nisu završene... ono crno je šprickit koji treba da se obradi i da se to prefarba crnim lakom