skora je napisao(la):U nedjelju javljaju kisu :icon_mad:, ali me nece sprijeciti da dodjem!
Chuza je napisao(la):skora je napisao(la):U nedjelju javljaju kisu :icon_mad:, ali me nece sprijeciti da dodjem!
Upravo gledao prognozu i Bgm je najavljuju,nezz kud bas tad u nedelju da pada...
tuning.st je napisao(la):Ovo je za koji dan, oce li bit koja informacija o klasama stylinga i db...
Oooooo ima sve nisam vidia, ispričavam se!
zen_3dom je napisao(la):nemaju svi smrtnici profil na toj gluposti od fb
.nOKe je napisao(la):samo dobro razmislite i analizirajte, ko ce vam suditi, MOLIM VASShelby je napisao(la):idemo dalje,nove informacije :
Style klase
- extreme style - 3 pehara
- Beginner style - 3 pehara
- Best jap style
- Best german style - 2 pehara
- Best clean look
- Best interior
- Best Racelook
- Best multimedial car
- Lowest car
- Lady tuning (za nase djevojke tunerke )
- Najudaljeniji natjecatelj
- Best rat style
- Best presentation
i jos dosta dosta klasa iznenadjenja
Naravno pored ovoga tu su i pehari za dB drag,uskoro i informacije vezane za dB
naravno,tu je i nas medijski pokrovitelj,zenica24sata.com
http://www.zenica24sata.com/2012/06/27/prvi-tuning-show-getaway-in-zenica-15-07/
konkretno govorim za styling i pojedine klase, da ne bude german style sa jap style auspuhom i plavim presvlakama..
Chuza je napisao(la):skora je napisao(la):U nedjelju javljaju kisu :icon_mad:, ali me nece sprijeciti da dodjem!
Upravo gledao prognozu i Bgm je najavljuju,nezz kud bas tad u nedelju da pada...
ArminM je napisao(la):kraljevi moji
nego ja opet da pitam,hoce li biti kakvih kolona prema zenici, imal sta grupno organizovano. Vjerujem da ce dobojlije ici sa vise auta, ako nije frka pridruzio bih se koloni, nije da ne znam otic do zenice nego cisto estetike radi:icon_biggrin:
ArminM je napisao(la):za sokove sam siguran da hoce, ali za pivo je vec upitno:lol::lol::lol:
znas kakav je mentalitet ovih iz srednje bosne, ni ovi iz hercegovine ne zaostaju, o kolegama iz republike srpske da ne govorim, sve pivopija do pivopije:lol:
nego pripremite vi leda dosta:icon_biggrin: