Ford Mondeo TDCi

Ford Mondeo TDCi

Član
Reci mi jel velika razlika u vidljivosti sa folijom i bez. Planiram da uradim...pa me zanima. Coming leaving home modul...jel orginal od forda ili nesto univerzalno da moze na ostala auta?
 
Član
@JoksaTurbo
,Hvala. a bile su i Tn1 tomasonke, ali ti sitni krakovi čine da felga izgleda manje, zato sam išao na punije, koje izgledaju veće, a original je original. A 18" mu i nije velika! 19 je tamam, mada i 20" prima bez prepravki i može se spustiti 75-80mm! A opruge mi još nisu stigle, naprijed oko 40, nazad 30mm, pošto ima muzike, tamam će se to poravnati i trebalo bi ovako izgledati :



@daki, Hvala, ma biće on još bolji, samo polahko... ;) kada ofarbam felge moramo koju slikicu opalit...

@soffa, postoje 2 facelifta, od 2003 godine, i od 2005, na prvom FL-u je 1500 dijelova zamjenjeno, na drugom manje. Pašu ove štopke, i jesu najljepše definitivno, samo nemaju mačije oko...

@allroad, hahah odbrambeni mehanizam, kad mi se neko primakne, ko hobotnica, bacim crn dim :D

@Skrabo, hvala druže, a za farove imam još ideja, da uradim daylight kao u C6 A6, nekih 30-40w po faru... ne žuri mi se sa tim, kad već radim, hoću nešto baš do jaja :)

@SoundLunatic, haha ima jedan u semizovcu st220, on je najbolji :p A muzika je razrađena :D

@hirurg, ovo je najsvjetlija što sam našao, i nije nešto slabija svjetlost...
 
Član
Felge se pripremaju, dvije sam ispeglao u Modriči ( hvala Sukiju na preporuci ), moje preporuke također, momci su brzi, profesionalni i nisu skupi!

Unutrašnji dio felge će biti crn, a prednji dio felge.... to čekamo još, komora zauzeta do vikenda, pa čekamo :D



 
Član
eto, ne mogu nikako preko slika da prenesem kako to izgleda... čekam maj da dođu opruge, u planu imam i distancere da izbacim felge, jer je et 52.5, nazad 25-30mm po strani, naprijed 15-20 i to je to, još trebam uraditi nove logo-e na čepovima...












 
Član
Koje si diode ubacivao u retrovizore za puddle light? One eagle eye sto se zavrnu kroz plastiku ili?
Sto se tockova tice, pravo neobicno izgleda, boja je prejaka
 
Top