Član
Samo da svežem rep, ili ako je neko voljan da mi donira 650 eura za gewinde, neka se javi na pp
Mogu ti ja donirat ovo.
Samo da svežem rep, ili ako je neko voljan da mi donira 650 eura za gewinde, neka se javi na pp
Dosta jeftinijeMogu ti ja donirat ovo.
samo UNIOR!Mogu ti ja donirat ovo.
hvala, pitaj pošto je, mada mi je to poso koji mi se ne radi, jer je i klima i sve ostalo na naviju, pa valja to sve spojiti, ostane samo sat gore u konzoli, a i bolji je Alpine, jer imam i u gepeku muziku, a ne bih kentrao više sa onim konvertorima... više sam razmišljao da ubacim tablet, zadrži i Alpine-a i raspodjelim konzolu po svom ćejfu... ali to ću kada riješim neke stvari sa vana, onda se selim na enterijer, od prilike u photoshopu odrađeno, kombinacija i varijacija milion....Felge su legle pravo , malo se treba naviknuti ali je meni dobro ..
Ima mi kolega Navi Za mondea , nije puno para , sjetih se sada kad ti ugledah sliku unutranjosti ;D
Glavni baja po selimaNema sta lokalna si barapčina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bih volio ništa da izbacujem, satić mi je nekako drag, a da idem sve jedno ispod drugog ne valja, ružno izgleda... tako ću još vidjet šta ću i kako, imam stari 2 din HU i sa njega sam mislio iskoristit tipke, da izgleda ko fabrički navi i iza toga staviti LED, biće bez funkcije, ali će biti fin detalj... e sada samo raspored skontati, a to mogu samo uživo kada još jednu konzolu nabavimMeni je bolja ova druga opcija i postavi tablet više HU,tako sam pravio srednju konzolu za jedan Megane.
Ima puntomozes ti skidat farove kad ti auto stoji
Haha jasta,ali jebeno ustimati sva 4, kratka sjenila se moraju dobro isjeci, i lahko se pomjeri socivo, puno prepravki, skidanja, brusenja, ali se isplatiSa 4 projektora ima da uvijek bude DAN