Član
ma nije on jos ni priblizno najbolji, imam stvari kamaru za uraditi, ide se polako, ali sigurno.
Potrebno zamjeniti:
prednje lafete sa kuglama
krajnice
spone
prednje diskove plus plocice
kociona crijeva
Onda cu se usuditi ici malo na podizanje snage, do tada nista, i ovako je bijesan ko sam vrag.
znam za ovo tvoje, moze se to drug napraviti brzo samo nadji dobrog majstora, uradi to ako ga vec prodajes.:icon_sad: mada mi zao tih farova, imas jako lijep primjerak Gtica
Potrebno zamjeniti:
prednje lafete sa kuglama
krajnice
spone
prednje diskove plus plocice
kociona crijeva
Onda cu se usuditi ici malo na podizanje snage, do tada nista, i ovako je bijesan ko sam vrag.
s1ck je napisao(la):Brum Brum je napisao(la):hvala dado, ima ih koliko ja znam 3 u sarajevu, jedan crni ( pokvaren neki mali kvar ), jedan crveni sa neregularnim papirima, i ovaj kod mene. Ima jedan u Travniku zuti, ima sivi u Tuzli, to je ono sto ja znam da se voza.
lijep je pravo, svidja mi se, samo kad legnu kakve ljepse felge i negdje si naveo bad look haubu meni to i nije nesto jer je moj ima (taj pokvareni:icon_biggrin![]()
ljepse mi je ovak, ali druze tvoj auto i sretno dalje svidja mi se kako ga radis polako ali sigurno![]()
znam za ovo tvoje, moze se to drug napraviti brzo samo nadji dobrog majstora, uradi to ako ga vec prodajes.:icon_sad: mada mi zao tih farova, imas jako lijep primjerak Gtica