Član
ma nije on jos ni priblizno najbolji, imam stvari kamaru za uraditi, ide se polako, ali sigurno.
Potrebno zamjeniti:
prednje lafete sa kuglama
krajnice
spone
prednje diskove plus plocice
kociona crijeva
Onda cu se usuditi ici malo na podizanje snage, do tada nista, i ovako je bijesan ko sam vrag.
znam za ovo tvoje, moze se to drug napraviti brzo samo nadji dobrog majstora, uradi to ako ga vec prodajes.:icon_sad: mada mi zao tih farova, imas jako lijep primjerak Gtica
Potrebno zamjeniti:
prednje lafete sa kuglama
krajnice
spone
prednje diskove plus plocice
kociona crijeva
Onda cu se usuditi ici malo na podizanje snage, do tada nista, i ovako je bijesan ko sam vrag.
s1ck je napisao(la):Brum Brum je napisao(la):hvala dado, ima ih koliko ja znam 3 u sarajevu, jedan crni ( pokvaren neki mali kvar ), jedan crveni sa neregularnim papirima, i ovaj kod mene. Ima jedan u Travniku zuti, ima sivi u Tuzli, to je ono sto ja znam da se voza.
lijep je pravo, svidja mi se, samo kad legnu kakve ljepse felge i negdje si naveo bad look haubu meni to i nije nesto jer je moj ima (taj pokvareni:icon_biggrin
ljepse mi je ovak, ali druze tvoj auto i sretno dalje svidja mi se kako ga radis polako ali sigurno
znam za ovo tvoje, moze se to drug napraviti brzo samo nadji dobrog majstora, uradi to ako ga vec prodajes.:icon_sad: mada mi zao tih farova, imas jako lijep primjerak Gtica