Član
teško je majmunima objasnitKad ima bager u 5 ujutro za novu godinu, sto ne bi bilo prometa u 12-1 normalnim danima?
teško je majmunima objasnitKad ima bager u 5 ujutro za novu godinu, sto ne bi bilo prometa u 12-1 normalnim danima?
Alfista nijedne.teško je majmunima objasnit
Sve konj do konja, ne smijes se vise ni sprdati, odma' za vrat skacu.Moram vas prozvati da vecina sto pise kako treba ici sporo u drugim temama spominje brzine o kojima ja na autu od 450+ks ne razmisljam.
Brzih vozaca je uvjek i bilo i bice ali steta je kada su djeca a brzaju treba godina u guzici i za volanom da se odlucis kakav ecs vozac biti
Lijep pozdrav drugari.
Sve štajerci hahaSve konj do konja, ne smijes se vise ni sprdati, odma' za vrat skacu.
ja procitah ovo sranje malo se nasmijah ima svasta
ovo sa mudima me posteno nasmijalo znal neko kakvu formulu za konverziju muda KS
recimo da jedno mudo jednako 1.34ks. jos nestopri brzini od 180 za vrijeme jednog treptaja oka predjemo 10-12 metara nesvjesno a ako skrenmo pogled sekundu predjemo 50m treba oprezno birat mjesta za opustanje. fiat za razliku od predhodnog auta je raketa to je super osjecaj ali zasiti se to relativno brzo , ZNAM NIJE MJESTO ALI ZNAL NEKO NEKO SREDSTVO PROTIV SMRZAVANJA PROZORA I MAGLENJA DA RADI KAKO TREBA
probacu sa ovim sutra idem traziti , mene zeza i led veceras -21 onaj kondenz pocne lediti a znam da unesem na noge snijega kojeg nemam vremena istresati a vozio samo 10 km poludio
probaj ovo
kako se kod nas zovr ovaj cat litter, tj. kako se prevodi.
probaj ovo