Član
Isto jarane i ispod moje haube je motor samo sto nije bmw nego fiat.i uvjek se kaze koliko para toliko muzike svako auto ima svoje mane i prednosti naspram drugog pozz
Isto jarane i ispod moje haube je motor samo sto nije bmw nego fiat.i uvjek se kaze koliko para toliko muzike svako auto ima svoje mane i prednosti naspram drugog pozz
Sve je to uredu sto ti pricas ne pobijam,ja imam svoj stav ne sudim drugog po izgledu i njegovim mogucnostima jer ne znas na sta je taj spreman ili ne ili je ***** ili zvijer.a uvjek ima bolji od boljeg i gori od goreg.a tako je i sa autima neka su bjesna neka su macke ali ti si taj koji odredzuje jer auto nema dusu ono prati tvoje komande kako ti tako i ono.ako si pizda i auto je nemas muda da pritisnes nece ni ono samo davat gasE moj brete.. preslajdrala bi te lybra hahahhahahah
Ovo se neko zeza a ovih par se ufatilo pa co'ek pila po zivcima.Je li moguće da se ovo dešava?
Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока
Normalno da imam svojeHaha
Nasmije te me sa vakvim odgovorima,imate li vi auto ili vozate tudza.razumijete li se u performanse motora i moguvnosti ili ste jedni od oni kohi znaju nasuti samo tecnost za sajbu haha
U trecoj po mokromBacas li cvil
šta ti vrijedi kad je napola umro hahh
Nije ovo alfa 159 pa da napola umrešta ti vrijedi kad je napola umro hahh