Death_beat je napisao(la):
ovo bi mogao biti i kraj karijere jednog od uspjesnijih automobilista na ovim prostorima. ako bude dokazana krivica (a nema razloga da ne bude) vjerovatno ce morati u zatvor na nekoliko godina, zbog smrti djevojke. a pored toga, psihicke posljedice ce biti ogromne, ne sumnjam u to.
samo ne znam kako mozete ga osudjivati, pa svima se ovo moze desiti. niko nije bezgresan, samo neke sreca vise mazi od drugih
De ba "nasa" posla, da je neko sa nekom skalamerijom, ko sto ima takvih puno u crnoj hronici, nikome nista, par njih bi se javilo i to je to... A, buduci da se radi ovdje o
momku od 26 godina koji vozi
Ferrari-a, ove nase
vecinom (ne svi) ljubomorne duse jedva docekaju da pljuju po nekome ko ima love, dobro auto, puno cura itd. itd... Kao sto rekoh, nasa posla!
Da ne bude da lupetam, eto nek se prolista malo crna hronika, pa cemo vidit da li sam ja u pravu, jel' neko mlad vozi skupo auto, skrivi sta, evo ga idemo svi da pljujemo po njemu, a kad neka debilcina sa golf 2 ubije nekoga, tu se par njih javi, i kraj teme.... Kakav smo mi gadljiv narod u p*m..........