Član
Benny_BMW je napisao(la):Aaa jbt jess mi krivo sto mi ne moze :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
ocisti sve sto si prije instalira dakle deinstaliraj sve ocisti registre resetiraj racunalo i ponovo instal
Benny_BMW je napisao(la):Aaa jbt jess mi krivo sto mi ne moze :icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Benny_BMW je napisao(la):Probao nece ma vrjeme mi je vala i comp mjenjat ubrzo .................a one 1 euro truck instaliram sve lijepo ali mi grafika i sve bude crveno
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Mislim da ce biti MP, pisalo se o tome, ali samo za one koji kupe igricu :icon_cry: :lol::lol:
Dosta za veceras, 14lvl, dobio novi motor 476ks, sad je duplak, velika evropa:lol::lol:
plastike rezervoara, i dva AMG lonca :lol::lol:
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Ma ja sam ugradio, mozes sve ugraditi, to jest nadograditi Tako da na isto dodje
Yellow je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Ma ja sam ugradio, mozes sve ugraditi, to jest nadograditi Tako da na isto dodje
ugradio si treću osovinu i veči motor:icon_question:
Little Dragon je napisao(la):Kakvo sam sranje napravio , fulim skretanje na autoputu , kad se lola poceo okretati preko travnjaka haos zivi . kako se puca SS
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Meni iskljucen net bio , i blokiran na firewall-u al nece pa nece majku mu :icon_confused: