Sta se nacita gluposti o covjeku...
Kao prvo Matu znam osobno jer mi je stricevic od cure,bio sam mu xxx puta u kuci,i znao sam za ovaj projekat prije nego je predstavljen ikome u javnosti...cak i prije nego je napravio elektricnog E30.
Covjek je osmislio auto i napravio ga uz pomoc 50 najboljih inzinjera koji rade za ferrari,porsche itd...nebitno
Skrho je milijone u ovo,auto je predstavljeno...i krece se u proizvodnju jer ima vec narucenih primjeraka...
I nije mi jasno zasto se ljudi cude i nevjeruju ako se u tome automobilu prvi put spominju baterije s kojima ce auto moci prijeci vise km sa vise KS nego ostala konkurencija??
Pa stalno se boboljsava tehnologija....Ipo tome je ovaj auto unikatan,a nitko ne kaze da mozda za 1 2 ili 5 godina nece doci auto sa jos zavidnijim preformansama od strane drugog covjeka?
Prema tome nije u redu srati po covjeku bezveze...prvi automobil ce biti spreman u roku 1-2 god pa najbolje ovim nevjernicima da izdvoje par miliona i kupe si jedan pa nek se uvijere...
Nije ni tesla roadster vjerovao da je elektricni E 30 brzi od njega pa ga skinu covjek kao budalu:123: