Član
menjic je napisao(la):Savrseno sve.
Al ona skodina antena ti malo kriva
Aerodinamika in da hauz!:123:
menjic je napisao(la):Savrseno sve.
Al ona skodina antena ti malo kriva
Čuj najteže je bilo kupit prvu Hondu poslije toga nema povratka.dellas je napisao(la):Au kakva masina, svaka cast na odabiru, trebalo je imati muda pa kupiti ovakav auto sigurno nije jeftin. Sto se tice auta, no coment, savrsenstvo bez mane
ado_d je napisao(la):Ej auto fkt prelijep!! Mogu mislit' kako tek ide!! ( al' su ti noge dlakave :lol::lol::lol::lol::lol:, morao sam!!)
djtopa je napisao(la):ado_d je napisao(la):Ej auto fkt prelijep!! Mogu mislit' kako tek ide!! ( al' su ti noge dlakave :lol::lol::lol::lol::lol:, morao sam!!)
To su od bivšeg vlasnika ja svoje brijem:lol:
djtopa je napisao(la):Jesu kad takve čarapice navučem,LOLL weight saving pa ih ni ne nosim.:icon_smile:
Btw,kako ja uvijek vidim prazan post od Stiga?
ado_d je napisao(la):djtopa je napisao(la):Jesu kad takve čarapice navučem,LOLL weight saving pa ih ni ne nosim.:icon_smile:
Btw,kako ja uvijek vidim prazan post od Stiga?
Valjda nema komentara na tvoje auto, ostao covjek bez teksta! :lol:
Yeah mr. D.J., to je bilo prije nekih...skoro šest godina....i sad je malo manje"mint" ali još uvijek se dobro drži....djtopa je napisao(la):EE9,ček ti imaš MINT oldshool VTECa i-VTa što su svi slinili kad si ga predstavio Uh uz Integru nebi mi škodio jedan takav za curu.hehehe