30 dana od procijenjenog dana dostave. Ili preko PayPal-a imaš 6 mjeseci, tako da nemaš brige.koji je zadnji rok da se mozes zaliti da ti vrate novac,jel 40 dana od dana isporuke?
Ljudi jos ni traga narucio sam nesto u vrijednosti 170KM kolegi i doslo je za 20dana .. sta da radim sa ovim sto nije evo vec 3 mjs prolazi !! Bio u posti bio zvao carinu prave se ludi nemaju pojmaKolege ima li neko savjeti sta raditi i kome se zaliti, narucio sam artikal sa ebay-a vrijednosti 50KM, prije 2 mjeseca i nikad nisam dobio.. ima tracking i pise da je doslo u BiH prije mjesec dana, znaci ima dokaz na stranici "17track", tako sad prodavac nece da vrati novac jer kaze doslo je u bih..
Nedavno prijatelju narucio neki display, sve bilo regularno. Sto se tice e-baya samo prodavac moze biti donji, a ti ne mozes nikako.Da ne otvaram novu temu. Htio bi kupiti display za S4 preko ebay-a. Ono što me zanima je da li je to pouzdano, tj. da li će display doći ispravan, ako bi mi mogao neko reći ko je već naručivao slične stvari.
I da li bi morao plaćati carinu (display košta 70$)?
To me zanimalo jer se možda u transportu može oštetit i slično. Koliko dugo si čekao da dođe?Nedavno prijatelju narucio neki display, sve bilo regularno. Sto se tice e-baya samo prodavac moze biti donji, a ti ne mozes nikako.
Ljudi jos ni traga narucio sam nesto u vrijednosti 170KM kolegi i doslo je za 20dana .. sta da radim sa ovim sto nije evo vec 3 mjs prolazi !! Bio u posti bio zvao carinu prave se ludi nemaju pojma
Ja koliko sam do sada mogao vidjeti ne uzima se provizija, a prodaja ja mislim nije moguća još u BiH! da li ima neki drugi način za to, sigurno da ima...pozdrav narode, zanima me dali banka uzima kakvu proviziju, ako sam nešto platio u dolarima, jel ide po nekom fiksnom kursu, i de mi recite jel kad ko sta prodao na ebayu, znači da se šalje iz bosne paket npr,za njemačku
Ja koliko sam do sada mogao vidjeti ne uzima se provizija, a prodaja ja mislim nije moguća još u BiH! da li ima neki drugi način za to, sigurno da ima...
Otvaraju vece pakete narucivao sam dosta xenon setova veca kutija nisu otvarali, dok su bas na tablet naletili i otvorili, ako ti se desi da otvore i ustanove da nije preko 50 km platis 2 km carinski pregled.otvara li carina paket ako je u pitanju obična koverta i u njoj dvije t10 led sijalice