Još jedan sitnica prije onog bitnog..
Danas pao proljetni inspekcijski servis za 1 čunu. :lol:
Više manje s autom je sve u redu..al me najviše zanimalo stanje akumulatora bez obzira što je vani sad relativno toplo i auto pali ko mina...stanje nije baš sjajno.
Dnevna svjetla su uzela svoj danak tak da sam sad "samo" na 25% kapaciteta aku-a tj.ubrzo bi trebalo napraviti njegovu zamjenu.
Auto dignut na dizalicu...pogledano odozdola(zapelo im za oko farbanje u remtincu) ugl. sve ostalo je OK.
Još su mi rekli da mi je stanje ulja u kočnicama pri kraju tj. da bi trebalo napravit izmjenu na sljedećem servisu.
Nabavljene su i 3 sitnice koje su ujedno i montirane prilikom inspekcijskog servisa.
1. okvir za filer s aktvnim ugljenom 1J0 815 648 A (24,72hrk)
2. usmjerivač zraka ili ti "pokrivka" (po etki
) 6N1 815 645 A (28,16hrk)
3. podloga tablice za Superb (ne baš jeftin komad nasuprot kak izgleda) 8D0 853 419 D (33,98hrk)
Btw. u ova tri-4 mjeseca več se hrđa počela primat tam di su šarafi tak da smo sad to spriječili. :icon_biggrin:
Na kraju cifra s 1 na 100 čuna..al ok.
I danas navečer ...kad sam krenuo s posla..bacim pogled na kilometražu..pa rekoh da zabilježim ovaj mali jubilej...mojih prvih xx xxx km :icon_biggrin:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-tdbfw40UyM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-tdbfw40UyM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
možda sam malo predugo snimal..možda je monotono i dosadno al nakon nakon 4 minute i 7 sek.. je ono pravo
i još je bila gužva na cesti..raja s posla ..pune trake..kasnije šleperi tak da se nisam baš ni na početku a ni na kraju mogao mirno dokumentirat ...al evo što je tu je :icon_smile:
mogao bi video u temu "potrošnja" tj. koliko vam auto troši..(na 205 je bilo 12,2 trenutne :123: valda zato kaj je vani toplo :lol: