Član
Limpi je napisao(la):Stavio si to chrom american style okvire ili sta? A jel se meni cini ili su blago zaobljeni
Uglavnom super izgleda, a de reci koja marka je to i koliko kuna
Jeah..stavil sam malo "rosfraj" decentnog pleha :icon_biggrin:
Firma je no-name.
Imaš odlično zapažanje..prednji je blago zaobljen ..da ne izgubim na koeficjentu otpora zraka pošto sam dobio par grama na težini
Zadnji je ravan.
ima i kombinacija da je prednji isto ravni..zavisno u modelu prednjeg branika automobila.
Cijena nije baš mala 120 kuna (akcija) al je još uz to pao i Championov kalendar sa "tetama" za 2010g (50x100 format možda i veći..nisam100%) tak da je to malo ublažilo tu cifru.
Inače što se tiče kvalitete kolega ima isto na Octaviji (crna - još bolje se ističu takvi detalji) sigurno 3 ili 4 godine i dan danas su kao novi. Ima u Metrou kopija "plastic" za 30 kuna ,al su puno deblji i "apšisaju" i izgule se kroz neko vrijeme...tak da..
Ima jedna sitnica koju još moram napraviti ..staviti neku zaštitu, gumu ili slično JER:
inox okviri imaju oštar rub, i kad se montiraju, onda s vremenom od vibracija oštete lak, i tada se događa jaka korozija između lima i inoxa kad su udodiru i pod utjecajem vlage.
Zato, svakako ispod zalijepiti neku gumenu ili sličnu mekanu tanku oblogu da se ne vidi i spriječiti prohrđavanje koje je često već nakon 2 godine, bez obzira na to da li je auto pocinčane karoserije ili čak i aluminijske (iz iskustva ).....
Ovaj text je c/p od jednog mog kolege ..a i više njih ..jedan je to i doživio na RS Fabiji ...tak da ću ih vjerojatno poslušat