edit...
još malo rivju kaj se tiče vožnje po staroj...
prosjek do mora bez klinaca i popratnih stvari
a onda natrag s klincima + dodatna prtljaga..svih 580 litri puno pod haubom
i jedna slika prije Udbine poslije Gračaca..cesta super..nigdje nikog..osim jednog malo jačeg kočenja s 120 na 60 km/h kad sam skoro pokupil dva murjaka koji su valda bili na pišanju u žbunju usred ničega..niti auta im nije bilo..izletjeli van potpuno bez orijentirano..u razmaku od cca 5m ..ko da su ih ose napale..bez kape i lizalice..sva sreča...ovo je bilo koji km prije..ravna šnita..ma možeš i dve glave stisnut..a i u temu potrošnja može ič
sve u svemu ok. 4 sata i par minuta ili ravno 4 s dva stajanja od po 15 i 25,30 minuta..nisam štopal. Dionica :Biograd n/m (Marina) ,Benkovac,Obrovac,Velebit,Gračac,Plitvice,Slunj,Karlovac (tu sam se vukel od poslije Tušilovića cca 50-60 iza jedne O1 Ka rega koji su izašli iz neke lokalne birtije i sjeli na mob..te šetali s lijeve strane ceste na desnu...i onda ga opral kad je skrenul na onu brzu cestu za autoput.
Sve u svemu..hebeno sam zadovoljan kak auto ide(dok je opterečen) kad sam imal race s audiem A6 quatro 2.0 tdi zg rege (ne zna čovjek vozit to kak treba..) i to cirka kojih 130-150km u dužinu.
Stignem ga negdje poslije Plitvica (prije toga..napral njih bar 50,60+ što naših,šlepera,kampera,mađara,čeha-voze se u koloni po 3,4 i strogo poštuju naseljena mjesta od "tipa kučica-dvije" s tim da prvi ima normalno oborena svjetla..tak da ništ ne vidiš jel ko dolazi ili ne..ugl. kod mene blic i treća-IVta.Tak je bilo i na Plitvicama..neki G2 brojčanih tablica napravio kolonu od kojih 10 auta s svojih 40-50km/h koje sam normalno moral sve proč..ideš bez beda 70-80 i onda on prati krijenice i nočne vjeverice..kaj več?...a kad sam ga prolazil nije me htio pustit..luđak.:icon_eek:
Ugl. stignem tog A6 i lik NE j*e naseljeno i piči s 80-90,100 km/h, rekoh super...razmak od 100m i za njim.Poslije ga malo iza Slunja operem jer je kasno skužil "jednino mjesto di je dozvoljeno pretjecanje ..samo je ograničenje premalo . Koji put sam ga doslovce moral i pogurnut s blicom da ide u forfaranje šlepera ili kolonice od 3,4 auta.:lol:
Ugl. operem ga..prati me sad on na 100m ..nakon par km ga ostavil..i stigne me u KA na prvom semaforu..pošto sam se vukel iza one pijane O1..i onda mi skopa onu kiselu facu kad je pogledal prema autu . Mislim on(kravatica i faca ala odvjetnik+cvike by Tarik) u A6 4x4 2.0 tdi-u s valjda djevojkom,ženom i stvarima u razini 20 kg a preko puta Skoda s svakim cm3 ispunjenim pod haubom i nas 4..i nemre nas pratit.I još tu zgori jer je bil u krivoj traci ..al me prođe na rampama (ima ENC ja NE)..stavi se u lijevu traku..pratim ga do 190 i onda mi počne bježat..i onda žena rekla..ma pusti ga..vidiš da je gužva. Nakon par km lijeva 120 ,desna 110 km/h. Austrijanac na čelu i ne j*e ni pet % a meni glupo držat blic kao četvrti .
Ugl. prošli ga malo prije naplatnih ..ostal u desnoj i nisam ga pustil ispred :lol:
evo malo si dao oduška...:icon_smile: