.nOKe je napisao(la):postujem, svak ima svoje, naleti nakad do garaze da ga vidimo
Amel SF2 je napisao(la):Dobar izbor Dado
Odlicno ce mu sjesti
JD. je napisao(la):@dado ma brate sto bih ja tebi pametovao za felge, ljudi se ovdje ponasaju kao da mi svi napucavamo auta u igricima sa nekim imaginarnim parama... svi imaju nekih savjeta i prijedloga stavi ovo stavi ono, a niko ne pita koliko to kosta... a kad tim istim ljudima ti nesto predlozis (i to osnovne stvari kao dobre gume, da ne rezu opruge itd) e onda oni kazu eh skupo brate...
druga stvar, ti si nedavno uzeo novog golfa i sad eto kao ne valja sto se nisi odmah uvalio jos 5 hiljada u felge i ostalo :icon_eek: ja sam corsu vozao 2 god dok nisam felge one stavio, prije toga bilo neke muzike i to je to...
zato samo lagano i po svom
ja volim vidjeti sto vise auta sredjenih na cesti i da se druzimo i to je bitno
Astra je napisao(la):kad stigne nazovi da to uzivo vidimo, da poslikamo auta...
kokolo kole je napisao(la):Fin izbor felge i tvoj izbor. Ja sam pri kupnji razmisljao 16 ili 17ske.. Bjezao sam od 17ski jer su govorili kako se osjetis svaku rupu na cesti ,kako auto postane kruto isl. Tako kupim 16ske i nako nekog vremena doslo mi da sam trebao 17ske uzeti. Sad kad sam uzeo 17ske vidim da to nije velika razlika i nije kako neki pricaju.jako sam se ugodno iznenadio i tek sad vidim kako auto fino lezi. Ali svak ima svoje a sto se tice felge sto si zabrao jako fin odabir