svaki dan kad ga vidim u dvorištu...ne mogu vjerovati da ga imam jer da mi je netko rekao da ću ga naći,nasmijala bi se i ne bi vjerovala
prije sam maštala o rradu crnom kao noć,agresivan,ono da na prvi pogled izaziva neki strah i kad mu se doda gas da se naježim..i nađem plavog i mislila sam od njega napraviti sve što sam zamišljala i na kraju kad sam promislila,bilo mi je žao fantazirati na nečemu što je izvorno i obećala sam sebi da kad nađem još jedan dobar,da ću imati dva i taj drugi biti će "strava",i to je bilo to- ljubav na prvi pogled
...ti auti izražavaju moju osobnost i stil....volim aute koji su "legende" i imaju ono nešto,a upravo ovi auti su savršeni za mene jer imam sve što poželim - aute koji su rijetkost na cestama,osim odličnog izgleda imaju i "srce" pod haubama da čak ni novi auti im ne mogu ništa (govorim o nekoj srednjoj klasi),a da ne govorim o opremi
...netko bi za 8 000 eura + naknadnih ulaganja koja vrtoglavo rastu,kupio nešto novo,ali taj vozi serijalu koja onog dana kad izađu iz salona gube na vrijednosti....a ja imam dva prekrasna auta