Evo ga manji update cisto da se vidi da se radi
Evo uradjeno je ima dosta vremena ali da predstavim , nakon sto je uklonjena lajsna izmedju maglenjaka bila je malo veci prostor(rupa) ,planirao sam nekom mrezicom ali sve su bile ono ruzne pijacarske tako da niti jedne nisu bile u sablonu kockica tako da sasvim slucajno je izletio donji dio branika od fieste koja je posluzila za donor mreze u obliku saća i nakon malo prepravki uradjeno je kao da mu je i mjesto tu ugl o ovome se radi a slike postavljenog nemam tu pa ce biti ovih par dana dok sve fino poslikam
i na kraju izrezano i prpipremljeno i spremno za postavljanje
U medjuvremenu nabavljen zadnji spojler koji trebam da farbam u ovih par dana jer sutra stizu sprice narucene iz njemacke takodjer gume su skinute sa felgi i od subote krecemo u pripremu i farbanje koje sam planirao farbati u tamno sivu tj neku kao S-line boju kod audi na felgama sto dodje ili ici na OZ racing F1 antracit sivu ugl svi prijedlozi doboro dosli
slike spojlera
i slike felgi
i slike ostecnnja nastalih od ne strucnog rukovanja vulkanizera tako da sam sada u potrazi u Sarajevu za vulkanizerom koji prilikom psotavljanja guma uopste ne dodiruje rub jer mi je ovaj fkt prilikom skidanja bas izgrebao ali sreca pa se rade ponovo