Od zadnjeg update sam uradio jos dosta sitnica od unutrasnjosti Black pianno folijom , Zamjena sociva i full reparacija farova, postavljena morimoto mini sociva, i uradjen front grill izmedju maglenki evo par slikica od farova , slike nisu nekog kvaliteta ali sve to fino poslikam dok ispiti prodju
Razlika izmedju OEM sociva i Morimoto mini , bilo je stvarno dsota posla a tezii dio je bio pravljenje novih nosaca za sociva ali sam to sve fino sredio tako da je na kraju sve super ispalo kako sam i planirao ..
Na kraju je bio Full poliranje i iznutra i s vana sa 3M pastom za poliranje plasticnih dijelova koja je stvarno vrh uradio sam par farova sa njom i stvarno se pokazala kao best buy do sada
I na kraju sve spojeno i zalijepljeno i ostavljeno da se osusi
postavljeni xenoni i kupljene kod Ede nove sijalice H1 i na kraju ustimano
da napomenem namjerno sam ostavio desni far da malo baca vise ono kako bi po propisu trebalo nisam zelio strogu horizontalu evo jedna slika kako svijetle na kraju s tim da moram pohvaliti Morimoto da stvarno ima savrsen Cut off i plus duga svijetla su fenomenalna sve moguce preporuke za iste .. toliko od mene uskro cu ostale radove update-ovati ..