elmir je napisao(la):bio u sarajevu..ja i Fiesta_Boy montirale felge u njegovoj garazi..vidio nekoliko "tuniranih" auta po sarajevu ali nikog nisam prepoznao da je s foruma...vidio neku crvenu dobru tricu,mislio sam da je od montoye ali nisu falcare felge na njima i takkk..![]()
Schumi je napisao(la):elmir je napisao(la):bio u sarajevu..ja i Fiesta_Boy montirale felge u njegovoj garazi..vidio nekoliko "tuniranih" auta po sarajevu ali nikog nisam prepoznao da je s foruma...vidio neku crvenu dobru tricu,mislio sam da je od montoye ali nisu falcare felge na njima i takkk..![]()
:lol: :lol: :lol:
Vidio sinoć armina,lejlu i eldina na ciglanama![]()
Schumi je napisao(la):elmir je napisao(la):bio u sarajevu..ja i Fiesta_Boy montirale felge u njegovoj garazi..vidio nekoliko "tuniranih" auta po sarajevu ali nikog nisam prepoznao da je s foruma...vidio neku crvenu dobru tricu,mislio sam da je od montoye ali nisu falcare felge na njima i takkk..![]()
:lol: :lol: :lol:
Vidio sinoć armina,lejlu i eldina na ciglanama![]()
DiAbLo je napisao(la):Pio fuKa sa sinom i vidio Galetovog Coupea ispret IT-a na ciglanama![]()
SamiRX-8 je napisao(la):Vidio Dakija jedno 5 puta, i Bulexu presao preko pjesackog kod Euroherca na Ircu![]()