Legend
.nOKe je napisao(la):danas bio u tz, upoznao quattra i onog momka sto vozi crnog brava, i procavrljao koju sa trizexom, poslije vidio dzenada na ciglanama, yugic gori kume![]()
a mene nisi vidio danas jel hehehee
.nOKe je napisao(la):danas bio u tz, upoznao quattra i onog momka sto vozi crnog brava, i procavrljao koju sa trizexom, poslije vidio dzenada na ciglanama, yugic gori kume![]()
Nexus je napisao(la):.nOKe je napisao(la):danas bio u tz, upoznao quattra i onog momka sto vozi crnog brava, i procavrljao koju sa trizexom, poslije vidio dzenada na ciglanama, yugic gori kume![]()
a mene nisi vidio danas jel hehehee
bulex je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Vidio Dakija jedno 5 puta, i Bulexu presao preko pjesackog kod Euroherca na Ircu![]()
kod medrese? davidio anee kod katolicke crkve... hmmm i deyinog hondaia... al deye ni za lijeka...
SamiRX-8 je napisao(la):bulex je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Vidio Dakija jedno 5 puta, i Bulexu presao preko pjesackog kod Euroherca na Ircu![]()
kod medrese? davidio anee kod katolicke crkve... hmmm i deyinog hondaia... al deye ni za lijeka...
Nop, na Ircu ondje, ti skretao lijevo gore prema BKC-u![]()
Deyo je napisao(la):Hehe, izvini, dok sam ja skontao da si to ti
Poslao sam ti kasnije mail :lol:
Da.. vidio sam Aneeta kako čačka nekome po autu![]()
bulex je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):bulex je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Vidio Dakija jedno 5 puta, i Bulexu presao preko pjesackog kod Euroherca na Ircu![]()
Nop, na Ircu ondje, ti skretao lijevo gore prema BKC-u![]()
edit : a ti noke nisi znao svratit do BKC-a, usput ti je bilo.... neka neka :lol:
sve je moguce moj samire... a vidim ti forda na gradini svaki dan parkiran kod one plave klinike...