SamiRX-8 je napisao(la):Vidio Deyu i Fayu, pridruzio nam se i Nenad malo kasnije, raja prava![]()
Ervix_focus je napisao(la):Vidio nenada i nestade mi da se ukljucim u saobracaj:lol::lol::lol:
nokke je napisao(la):nema nacemu buraz...nego tek sam kasnije skonto da si ti...a vidio sam te kad si se "uparkiravao"...lov2xlr8 je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Mislim da sam vidio onog love** sa cetvorkom V6 u Sarajevu, prije nekih 15-ak minuta. Al posto su zatamljena stakla na autu bila, nisam siguran jel on taj :lol:
jes jes taj sam,negdje ondje ko holideja smo se vidjeli,isho ja tamo do vrbanje da vidim imal koga,al nigdje nikog bilo i produzim,malo se vozikao,
viido sam nekih tjunera stajlera igy-a vidim stanemo progovorimo koju,i danas bio malo u bbiju i vracam se kad ceduljica za brisacem,tacnije kartoncic
hvala noke![]()
neznam jesil me vidio....ja sam vozao ono malo narandzasto cudo od masine...cistio malo garazu kad si ti naisao...![]()
edoze je napisao(la):necu ja dolazit sutra,danas bio s klubom,sutra nemam s kim
a proleti on s vts-om 200 kraj nas
samo cujes bzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:lol:
blindery je napisao(la):Vidio Igy-ja danas , prosao tranzitom, ibiza extra , ja bio kod Ugurlu glass![]()
haha....vidi vidi...dje ga nadje hehe...svaka ti cast....lov2xlr8 je napisao(la):nokke je napisao(la):nema nacemu buraz...nego tek sam kasnije skonto da si ti...a vidio sam te kad si se "uparkiravao"...lov2xlr8 je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Mislim da sam vidio onog love** sa cetvorkom V6 u Sarajevu, prije nekih 15-ak minuta. Al posto su zatamljena stakla na autu bila, nisam siguran jel on taj :lol:
jes jes taj sam,negdje ondje ko holideja smo se vidjeli,isho ja tamo do vrbanje da vidim imal koga,al nigdje nikog bilo i produzim,malo se vozikao,
viido sam nekih tjunera stajlera igy-a vidim stanemo progovorimo koju,i danas bio malo u bbiju i vracam se kad ceduljica za brisacem,tacnije kartoncic
hvala noke![]()
neznam jesil me vidio....ja sam vozao ono malo narandzasto cudo od masine...cistio malo garazu kad si ti naisao...![]()
vidio sam te
ja malo palio alarme auspuhom,joj garaza je drama dobra
dosho malo na koncert ede majke i to je to
![]()
ovo je tvoj bibi jel tak