heheh jasta, ode kae da ganja cureGTI 16V je napisao(la):vidjela malocas na kosevskom noketovog starog sa noketovim golfom vozi 2 km/h
VR6Boki je napisao(la):Mislim da sam vidio onog love** sa cetvorkom V6 u Sarajevu, prije nekih 15-ak minuta. Al posto su zatamljena stakla na autu bila, nisam siguran jel on taj :lol:
VR6Boki je napisao(la):Mislim da sam vidio onog love** sa cetvorkom V6 u Sarajevu, prije nekih 15-ak minuta. Al posto su zatamljena stakla na autu bila, nisam siguran jel on taj :lol:
nema nacemu buraz...nego tek sam kasnije skonto da si ti...a vidio sam te kad si se "uparkiravao"...lov2xlr8 je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Mislim da sam vidio onog love** sa cetvorkom V6 u Sarajevu, prije nekih 15-ak minuta. Al posto su zatamljena stakla na autu bila, nisam siguran jel on taj :lol:
jes jes taj sam,negdje ondje ko holideja smo se vidjeli,isho ja tamo do vrbanje da vidim imal koga,al nigdje nikog bilo i produzim,malo se vozikao,
viido sam nekih tjunera stajlera igy-a vidim stanemo progovorimo koju,i danas bio malo u bbiju i vracam se kad ceduljica za brisacem,tacnije kartoncic
hvala noke![]()
edoze je napisao(la):bio danas u saraj'vu,dosao sa srebrom,upoznao .noketa,igy-ja,vidio 100 nekih raja,bekira,anaisa,ligu,bokija,gustera,diabla,bordo nissana 180(mislim da je neko s foruma),bijelu tricu,nachuniratu,narandzastu xxx tricu,mozda je bio jos neko
joj auta,ja se razbolio ocam![]()
andre306 je napisao(la):edoze je napisao(la):bio danas u saraj'vu,dosao sa srebrom,upoznao .noketa,igy-ja,vidio 100 nekih raja,bekira,anaisa,ligu,bokija,gustera,diabla,bordo nissana 180(mislim da je neko s foruma),bijelu tricu,nachuniratu,narandzastu xxx tricu,mozda je bio jos neko
hehehe, gdje smo se sreli???
edoze je napisao(la):andre306 je napisao(la):edoze je napisao(la):bio danas u saraj'vu,dosao sa srebrom,upoznao .noketa,igy-ja,vidio 100 nekih raja,bekira,anaisa,ligu,bokija,gustera,diabla,bordo nissana 180(mislim da je neko s foruma),bijelu tricu,nachuniratu,narandzastu xxx tricu,mozda je bio jos neko
hehehe, gdje smo se sreli???
ti si s xxx tricom bio:icon_rolleyes:
bila parkirana kod poligona gdje se vozio OSV
imam slika za izvoza![]()