Član
DiAbLo je napisao(la):Vidio IGYa al na stepenicama u BBI centru![]()
vidio sam i ja tebe :lol:
i nekih 100 zena sa tobom
DiAbLo je napisao(la):Vidio IGYa al na stepenicama u BBI centru![]()
IGY je napisao(la):DiAbLo je napisao(la):Vidio IGYa al na stepenicama u BBI centru![]()
vidio sam i ja tebe :lol:
i nekih 100 zena sa tobom
edoze je napisao(la):vidio srebru,zerocool-a i cini mi se,fidela:icon_rolleyes:
ako je bio u zenici,crvena trica sa angelsicama,a8 replikama kruza,ja blenuo:icon_eek:
najljepsa trica koju sam vidio uzivo
edoze je napisao(la):ojjj stroja majko draga,mi bili na onom parkingu,kraj mosta od centra prema lameli,velikoj zgradi
kaze meni jaran,vidi crvene cetvorke jest mocna:lol:
mi zinuli,a felge predobro izgledaju navecer![]()
fidel je napisao(la):edoze je napisao(la):ojjj stroja majko draga,mi bili na onom parkingu,kraj mosta od centra prema lameli,velikoj zgradi
nisam bas zagledo,umoran sam nesto danas pravo.Hvale ti kralju,ove pohvale gode pravo.Al vjeruj da je ni za jednu cetvorku ne bi dao:icon_smile:
trizex je napisao(la):buloni, daj mi posalji br moba na PM ili me trzni opet, nisam zapisao....
vjeruj da ne bi.Imam jednu u garazi i toliko sam sit tog auta da to nije normalnolov2xlr8 je napisao(la):fidel je napisao(la):edoze je napisao(la):ojjj stroja majko draga,mi bili na onom parkingu,kraj mosta od centra prema lameli,velikoj zgradi
nisam bas zagledo,umoran sam nesto danas pravo.Hvale ti kralju,ove pohvale gode pravo.Al vjeruj da je ni za jednu cetvorku ne bi dao:icon_smile:
bil se za moju mjenjo![]()