N
nenad
daki je napisao(la):Mene Deyo vidio veceras na sjenjaku, tj vidio mi kola, a ja sjedio na klupi, medjutim kako je on spustio i zatamnio ja njega nisam :lol:
Vidio sam ti i ja auto sinoc kod C Bloka, a tebe nigdje
daki je napisao(la):Mene Deyo vidio veceras na sjenjaku, tj vidio mi kola, a ja sjedio na klupi, medjutim kako je on spustio i zatamnio ja njega nisam :lol:
Deyo je napisao(la):nenad je napisao(la):daki je napisao(la):Mene Deyo vidio veceras na sjenjaku, tj vidio mi kola, a ja sjedio na klupi, medjutim kako je on spustio i zatamnio ja njega nisam :lol:
Vidio sam ti i ja auto sinoc kod C Bloka, a tebe nigdje![]()
Hehe, to je bio cilj
Nešo, i ti si viđen svaku subotu ujutru na parkingu kod C bloka, odnosno Punto![]()
.nOKe je napisao(la):vidio sam i ja cengu juce na vrbanji, oko 2 kad sam krenuo sa faxa
i vidio mog sina tarika sinoc kod pekare as![]()
smajicemir je napisao(la):@.nOKe Juce sam te uslikao parkiranog kod autobuske stanice,
saljem ti sliku na PM![]()
GolFanatiCars je napisao(la):Neznam da li taj clan bhtuning foruma al sam vidio sinoc momka sa golfom 3 gti 16v plave boje koji je na pikec tuningu objavljen da se prodaje
Lokacija Zaviovici Ze - Do kanton oko 20:00 evo slika tog auta da znate o kome se radi