bulex je napisao(la):petak: dulox, triza, nodiash pa prodje daki pa se ja i triza malo vozali... pa nodiash juce i danas opet :d oce co'ik sutra :icon_cry:
bulex je napisao(la):Got2b je napisao(la):bulex je napisao(la):petak: dulox, triza, nodiash pa prodje daki pa se ja i triza malo vozali... pa nodiash juce i danas opet :d oce co'ik sutra :icon_cry:
de reci raji sto ti nevaljaju kocnicesto udari covjeka jadan nebio
a danas Lover,Triza kaHvica...
a Mister nerko pere autic i usisava:lol:
eh da i vidjena nodijeva bembara na sickom supruga vozi :123:
nije supruga to je sestra... a dobre su kocnice samo mi ljudi izlijecu.... a uostalo sta to tebe boli *****![]()
hahahaAlen88 je napisao(la):sinoc oko 21:30 sam vidio nOketa na Baščaršiji razgalamio se kao da je Sarajevo oslobodio
poz
Zerr je napisao(la):sinoc kamara raje na praonici u vogosci pola ih neznam
0g1 je napisao(la):Zerr je napisao(la):sinoc kamara raje na praonici u vogosci pola ih neznam
hahahah ma najjaci si
0g1 je napisao(la):Zerr je napisao(la):sinoc kamara raje na praonici u vogosci pola ih neznam
hahahah ma najjaci si
IGY je napisao(la):vidjeh sinoc naseg edu_16v na OMV u MOstaru vracao se coek sa mora
a meni su na Mararskoj rivieri blizu Gradca svirala dva auta, siva trica gti cini mi se, a zatim malo kasnije punto neki ako je ko sa foruma nek se javne ko je probi sebi glavu ne mogu da skontam kome sam mahao
i da struja_sa je vidzen u Drveniku :icon_smile: