E edoze Član 17.07.2009 #2.161 meni odmah djulba naumpadne nema ga ness,mozda je odvezao fiestu u servis:lol: vidjam srdju,astra stalno,kruza cojk
meni odmah djulba naumpadne nema ga ness,mozda je odvezao fiestu u servis:lol: vidjam srdju,astra stalno,kruza cojk
lov2xlr8 Član 17.07.2009 #2.162 jes jes fiestica stara izgorila,probudili me vatrogasci,ja izvedem pašće kad curi voda iz auta... zao mi cojka jbg...
jes jes fiestica stara izgorila,probudili me vatrogasci,ja izvedem pašće kad curi voda iz auta... zao mi cojka jbg...
trizex Član 17.07.2009 #2.164 IGY je napisao(la): vidio trizexa :lol: Kliknite za proširenje... 'ljeba mi, kad sam vidio da si ti dao zadnji reply znao sam da ce ovo pisati de me bar podsjeti na kojim slikama me gledas
IGY je napisao(la): vidio trizexa :lol: Kliknite za proširenje... 'ljeba mi, kad sam vidio da si ti dao zadnji reply znao sam da ce ovo pisati de me bar podsjeti na kojim slikama me gledas
IGY Član 17.07.2009 #2.165 ma ne gledam te uopste, nego mi padne na pamet bezveze to da napisem merak mi nesto :lol:
ogipower Član 17.07.2009 #2.166 vidio vladicu85 svirali blicali jedan drugom ma ludilo zivo :lol::lol::lol::lol:
RCat Član 17.07.2009 #2.167 bila danas u zenici, kaknju, vitezu, travniku - nidje nikog nevidje aman svi po bazenima ccc
GTI 16V Član 17.07.2009 #2.169 Vidjela opet sinoc amara sa coupeom na M.Dvoru kod kamere stoji na prosirenju sa nekom crnom mazdom
jaba78 Član 17.07.2009 #2.170 Eto ja opet bio u Tuzli ali nisam se mogao javit prije polaska jer su me u letu poslali za Tz.
.nOKe Legend 17.07.2009 #2.172 IGY je napisao(la): ma ne gledam te uopste, nego mi padne na pamet bezveze to da napisem merak mi nesto :lol: Kliknite za proširenje... pa jesi ga vidio il nisi ? nije tema za zajebanciju.. vec ko je fkt koga vidio :icon_rolleyes:
IGY je napisao(la): ma ne gledam te uopste, nego mi padne na pamet bezveze to da napisem merak mi nesto :lol: Kliknite za proširenje... pa jesi ga vidio il nisi ? nije tema za zajebanciju.. vec ko je fkt koga vidio :icon_rolleyes:
.nOKe Legend 18.07.2009 #2.175 IGY je napisao(la): e ti ces mi reci sta je za zajebanciju a sta nije Kliknite za proširenje... objasni ? mr sveznajuci..
IGY je napisao(la): e ti ces mi reci sta je za zajebanciju a sta nije Kliknite za proširenje... objasni ? mr sveznajuci..