Got2b je napisao(la):jaba78 je napisao(la):Nexus je napisao(la):vidjeh opet clana jaba78 danas u Tuzli
Znaci to si ti bio, eto ovaj put sam mahnuo:lol: :lol: :lol:
kasnije sam vidio nodiash. Vidim neko sa crnim BMW laganini vozi iza se uhvatila mala kolona. Odmah sam ga prepoznao po onoj maloj naljepnici na gepeku
a ja pretici ko lud da dodem iza njega jednoj zeni treba stravu salit jer sam uletio u skarice zena se sasrala :lol: :lol: :lol:
Ja bas za njim i uspio jednom svirnut kad on skrenu preko puta nipexa :lol: :lol: :lol:
U jutro kad sam krenuo za TZ neko mi je svirao iz sivog PUGa na raskrsnici Modrica- Doboj mahnuo sam
:lol: :lol::lol:
pederu a nisi mene vidiokad si iso prema gradini..ja i trizex skrecemo prema panonskom i sviramo ti ..a ti se smijes :lol::lol::lol:
dobar bimer...
jaba78 je napisao(la):nodiash je napisao(la):jaba78 je napisao(la):Nexus je napisao(la):vidjeh opet clana jaba78 danas u Tuzli
Znaci to si ti bio, eto ovaj put sam mahnuo:lol: :lol: :lol:
kasnije sam vidio nodiash. Vidim neko sa crnim BMW laganini vozi iza se uhvatila mala kolona. Odmah sam ga prepoznao po onoj maloj naljepnici na gepeku
a ja pretici ko lud da dodem iza njega jednoj zeni treba stravu salit jer sam uletio u skarice zena se sasrala :lol: :lol: :lol:
Ja bas za njim i uspio jednom svirnut kad on skrenu preko puta nipexa :lol: :lol: :lol:
U jutro kad sam krenuo za TZ neko mi je svirao iz sivog PUGa na raskrsnici Modrica- Doboj mahnuo sam
:lol: :lol::lol:
i da si sustigo vidio bi da je zensko za volanom privucenog sjedista do sofersajbe i pogled samo pravoja sam nazad u pustinji a sestra vozika bimera dok je tu
mozda se nekom drugom prilikom susretnemo
Pa vidim ja bimer se vozi sporo hajdi rekoh kulira pa kasnije mi proslo kroz glavu da nisi za Irak. Eto druze ti si sad odakle ja poticem moj stari je iracanin a stara je Bosanka ja sam rodjen u Doboju a zivio sam 5 godina u Iraku u Bagdadu. Nostalgija me hvata kad cujem da je neko tamo otisao imam zelju da starog odvedem u Irak da vidi svoj rodni kraj jos jednom dok je ziv inace on ima 76 godina a ne vjerujem da bi mogao podnjet put do tamo. Eto druze hajdi pa ako bog da vidmo se jednom prilikom pa da mi ispricas kako je tamo.
Pozz
lov2xlr8 je napisao(la):vidjen koki u srebreniku blizu omv
pozdravljamtvrdoglavi je napisao(la):veceras vidio clana mirzaaa i upoznao clana Astra![]()
Pike_gti je napisao(la):klepili nas panduri u onoj zabrani lol malo se posvadjali itd... a franca sa sesticom zatamnjenom nesmjede zaustavit cccc pandur *****![]()
Got2b je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):klepili nas panduri u onoj zabrani lol malo se posvadjali itd... a franca sa sesticom zatamnjenom nesmjede zaustavit cccc pandur *****![]()
pa vidio sam da je on proso dole..i iso je zamnom do tz...a ja gledam dje ste..vas nigdje....
ja vam lijepo govorim nemojte dole...dzaba ode 40KM:icon_confused: