Član
adel_tuzla je napisao(la):vidio danas neku R8-cu crnu,a majko mila auta i sile:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
I ja je vidje kod Mercatora,hljebe koja pojava
adel_tuzla je napisao(la):vidio danas neku R8-cu crnu,a majko mila auta i sile:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Astra je napisao(la):opet vidio igya kod katedrale ,stisno sirenu sad dal je on skonto ne znam odlicno izgleda auto
IGY je napisao(la):Astra je napisao(la):opet vidio igya kod katedrale ,stisno sirenu sad dal je on skonto ne znam odlicno izgleda auto
ovaj put te nisam skontao :icon_sad:
bulex je napisao(la):sinoc na brcanskoj... dakijev strasni ford... al nigdje dakija.... pa sam malo stao pored forda.... poceo da turiram... a jadnicak ford poce da place... govori... sha me jebes koji *****... pa ja sam samo 1.4 16v i ja ga pustim na miru... :123:
daki je napisao(la):bulex je napisao(la):sinoc na brcanskoj... dakijev strasni ford... al nigdje dakija.... pa sam malo stao pored forda.... poceo da turiram... a jadnicak ford poce da place... govori... sha me jebes koji *****... pa ja sam samo 1.4 16v i ja ga pustim na miru... :123:
Heh pred zgradom, zivim u Kuli
Cudi me da te nisam cuo kako slazes gasove, obzirom da mi je i prozor tu okrenut :icon_biggrin:
bulex je napisao(la):daki je napisao(la):bulex je napisao(la):sinoc na brcanskoj... dakijev strasni ford... al nigdje dakija.... pa sam malo stao pored forda.... poceo da turiram... a jadnicak ford poce da place... govori... sha me jebes koji *****... pa ja sam samo 1.4 16v i ja ga pustim na miru... :123:
Cudi me da te nisam cuo kako slazes gasove, obzirom da mi je i prozor tu okrenut :icon_biggrin:
a ne slazem ja inace gasove... samo sam tu malo da zajebavam forda dok je u off modu TDI je to motor... tihi rad hah
daki je napisao(la):bulex je napisao(la):daki je napisao(la):bulex je napisao(la):sinoc na brcanskoj... dakijev strasni ford... al nigdje dakija.... pa sam malo stao pored forda.... poceo da turiram... a jadnicak ford poce da place... govori... sha me jebes koji *****... pa ja sam samo 1.4 16v i ja ga pustim na miru... :123:
a ne slazem ja inace gasove... samo sam tu malo da zajebavam forda dok je u off modu TDI je to motor... tihi rad hah
Heh, ja kontam kakve su mi crne fleke po kolima :lol:
A samo ti njega zezaj, prvi 2.0 koji se polupa ide motor u mog Focusa :lol:
trizex je napisao(la):Ja cuo nesto da je IGY bio u TZ a nije se javio, istina?