mario05 je napisao(la):aBd na ljeto farbanje u milano crvenu boju, od tipeR-a, spustanje... zatamnjivanje stakala..:lol:AnDel je napisao(la):e drug fina honda skroz,,jedna od omljenih meni...eh da je jos crvena,,,dobre felge...al ipak joj trebaju jos bolje po mom misljenju,,,,nema sta sad bi kupio ovakvu,,,i motor je mjera![]()
enesss je napisao(la):kao prvo , prelijepa honda druze
a ovo sto kazes za buku....i rjesavanje tog problema,ako znas da tu ima vlage ili moze doci vode...ne pomisljaj na staklenu vunu druze jer ce se napiti vode i smrdice ti u autu...
postoje damping folije/ploce kao zvucna izolacija i ujedno ucvrste povrsinu,....e sad dosta su skupe ali kontaktiraj IGY-a ili Bekira sa foruma,znam da su oni kupovali neke jeftinije koje dobro sluze svojoj svrsi![]()
ovdje takvog motora neces naci 100% pokusaj na hrvatskim forumimamatich je napisao(la):druze moj,gdje da nadjem djelove za ovakvu hondu?? Ja imam istu hondu samo sto je moj motor 1.6 wtec 118kw,cipovana na 215 ks! ne postoji auto u Podgorici koje je bilo brze od njega,nego majstor mi radilicu s'j*ao! mjenjao dihtung glave motora i nesto je sj*ao,nakon 500 metara radilica prolupala!! eto molim te da mi kazes ako znas gdje mogu naci radilicu za nju????
Esmir_crx je napisao(la):ovdje takvog motora neces naci 100% pokusaj na hrvatskim forumimamatich je napisao(la):druze moj,gdje da nadjem djelove za ovakvu hondu?? Ja imam istu hondu samo sto je moj motor 1.6 wtec 118kw,cipovana na 215 ks! ne postoji auto u Podgorici koje je bilo brze od njega,nego majstor mi radilicu s'j*ao! mjenjao dihtung glave motora i nesto je sj*ao,nakon 500 metara radilica prolupala!! eto molim te da mi kazes ako znas gdje mogu naci radilicu za nju????