aneL-TCE je napisao(la):dax je titoooo ! ne treba ti nista boljee, mozes cistiti sjedista,plastikee sveee
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Kako se ovaj ovaj dax pokazao na sjedistima, nisu previse zaprljanja, ali cisto da ih ne zapustim i da ih malo osvjezim. Kako ga koristite, da li ga razblazite ili samo ovako naspricate sjedista i trljaj. I jos jedno malo poglupo pitanje, da li se ovo sredstvo nalazi na policama vezanim za auto kozmetiku ili tamo gdje budu ostala sredstva za pranje :icon_smile:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Kako se ovaj ovaj dax pokazao na sjedistima, nisu previse zaprljanja, ali cisto da ih ne zapustim i da ih malo osvjezim. Kako ga koristite, da li ga razblazite ili samo ovako naspricate sjedista i trljaj. I jos jedno malo poglupo pitanje, da li se ovo sredstvo nalazi na policama vezanim za auto kozmetiku ili tamo gdje budu ostala sredstva za pranje :icon_smile:
Ja sam radio "dubinsko" s njim. Našpricao na sjedišta bez razblaživanja utrljao dobro i onda onim usisivačem na vodu izvukao to. I stvarno je super ispalo. A vidjećeš ga među ostalim sredstvima za pranje, ima upečatljivu boju ne možeš fulati.
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Kako se ovaj ovaj dax pokazao na sjedistima, nisu previse zaprljanja, ali cisto da ih ne zapustim i da ih malo osvjezim. Kako ga koristite, da li ga razblazite ili samo ovako naspricate sjedista i trljaj. I jos jedno malo poglupo pitanje, da li se ovo sredstvo nalazi na policama vezanim za auto kozmetiku ili tamo gdje budu ostala sredstva za pranje :icon_smile:
sub3r je napisao(la):Evo danas sam probao sa DAX-om i maramicama, tu je to negdje, samo sto je maramicama prakticnije. Auto se preporodilo, hvala svima. :icon_smile:
mahe007 je napisao(la):Ja danas ocevo auto komplet ocistio znaci tepih, sjedista, sve plastike, znaci komplet unutrasnjost sa DAX-om. Spalo ama bas sve, a auto je bilo zapusteno samo tako
A zlaja i ja sam karambolke na PUGu mazao sa tom kremom za cipele osvjezi fino