Član
Jedva cekam snimak
OggyBoy je napisao(la):50 Evropske monete stavljam na Bokija i Saxiju.
PS. Ko dupla o'klade i ko mi isplaćuje 100 Evra, GTI TDI:icon_question:
Da, iako je nemoguće da Boki izgubi, pošto vjerujem da zna voziti, ako se to i desi, volio bih probati lično da me AUDI dobije po krivinama u tom autići. Uz malo bolje gume na mom, vjerujem da bi gledao u stopke 206-ice.
djordjep je napisao(la):Ne shvataš ti druže šta znači duži međuosovinski razmak i očito nisi još naletio na nekog raspoloženog audija ili bmw-a
Kakve veze ima duži međuosovinski sa ležanjem kroz krivine?!
Što duži međuosovinski razmak je pomoć u lakšem držanju pravca i povećava udobnost , ali nikako nisu benifit kroz krivine , da je tako , jedan Porsche 911 bi imao međuosovinski razmak 4 metra , a ne 2,35 (kao Daewoo Matiz:lol , a ja mislim da je malo auta koji mu mogu parirati , posebno kroz krivine.
Tako da ti priča ne pije vode.
Cak i sa 160 xxx ks u a4 saxo vjerovatno znatno bolje ubrzava,cudo ima 2 sec bolje ubrzanje 80-120 nego 2.5 tdi 160ks a sto se situacije u samim zavojima,to trebamo vidjeti :icon_biggrin: ali ebeni,ebeni igraci su ove male jurilice,jakoStart je napisao(la):Negooo,sve je do vozaca,u ovom slucaju ako je audi cipovan,kako tako mora ici...
Ipak...tesko se nositi s idealnim omjerom brzina kod saxije,da ne pricamo o extra drzanju(naravno,ko smIIIIde stisnut)...
Uglavnom zanimljiv bi bio rejs (osobito zato sto su obje strane nabrijane)
Steta sto ste daleko,mogao sam i ja ici pa da snimam iz raznih uglova
GTI FAN je napisao(la):Cak i sa 160 xxx ks u a4 saxo vjerovatno znatno bolje ubrzava,cudo ima 2 sec bolje ubrzanje 80-120 nego 2.5 tdi 160ks a sto se situacije u samim zavojima,to trebamo vidjeti :icon_biggrin: ali ebeni,ebeni igraci su ove male jurilice,jakoStart je napisao(la):Negooo,sve je do vozaca,u ovom slucaju ako je audi cipovan,kako tako mora ici...
Ipak...tesko se nositi s idealnim omjerom brzina kod saxije,da ne pricamo o extra drzanju(naravno,ko smIIIIde stisnut)...
Uglavnom zanimljiv bi bio rejs (osobito zato sto su obje strane nabrijane)
Steta sto ste daleko,mogao sam i ja ici pa da snimam iz raznih uglova