djavolica je napisao(la):samo potražiš preko pretrage street racing mislim da ne bi trebalo biti teško za naći, ali ja upozoravam da je zarazno, samo da sa zna
alfagirl je napisao(la):djavolica je napisao(la):samo potražiš preko pretrage street racing mislim da ne bi trebalo biti teško za naći, ali ja upozoravam da je zarazno, samo da sa zna
hvala na upozorenju
dok se ja malo uhodam pa da te mogu izazvati na jednu partiju utrka hehehehe :smajli30:
pozz
djavolica je napisao(la):alfagirl je napisao(la):djavolica je napisao(la):samo potražiš preko pretrage street racing mislim da ne bi trebalo biti teško za naći, ali ja upozoravam da je zarazno, samo da sa zna
hvala na upozorenju
dok se ja malo uhodam pa da te mogu izazvati na jednu partiju utrka hehehehe :smajli30:
pozz
može, može naravno ja sam stigla do 64 nivoa, pa eto stigni me onda brzo
emir_89 je napisao(la):e idem se i ja stelit. jednom sam mislim probo kad sam se tek prijavio. al se ne sjecam ni kako ide heheh odo probat
jedno pitanje, kako dobiti ove "favor points"???
emir_89 je napisao(la):ma ja sam to ocito potrosio. sad sam na 0 hehe
djavolica je napisao(la):može, može naravno ja sam stigla do 64 nivoa, pa eto stigni me onda brzo
alfagirl je napisao(la):djavolica je napisao(la):može, može naravno ja sam stigla do 64 nivoa, pa eto stigni me onda brzo
joj ja na 5-tom nivou al dobro ide za sad hehehe
ko zna kad cu te stici da se mozemo trkati hahaha:smajli30:
djavolica je napisao(la):Znači zarazila si se
Evo mene na 97 samo naprijed, čekam te Jučer malo provale greške na igri pa ljudi masovno koristili, sreća pa s dosta onih najnaprednijih pričam inače ne bi niš mogla stići
alfagirl je napisao(la):djavolica je napisao(la):Znači zarazila si se
Evo mene na 97 samo naprijed, čekam te Jučer malo provale greške na igri pa ljudi masovno koristili, sreća pa s dosta onih najnaprednijih pričam inače ne bi niš mogla stići
cekaj cekaj, ko ceka doceka heheheh:icon_smile:
ma potrudicu se ja da to bude brzo:123: