4g63t je napisao(la):djavolica je napisao(la):Pa da, meni je to definitivno najveći plus kod njih jer većina stranica taj vid privatnosti nema,a i to da se stavlja ime i prezime jer ipak mi je to nešto malo ozbiljnije nego izmišljanje raznih nickova itd, al i to je opet korisno za neke druge stranice
Da ozbiljniji je prekršaj prestavljati se kao netko treći(ime i prezime), eto ti primjera ovaj iz USA! privatnost na FB!Da da pa stavljaš svoju sliku i ime i prezime! :icon_question:
Pa mislim da je stranica osmišljena prvenstveno bila za ozbiljnije ljude al s obzirom na sadašnji broj korisnika teško da je moguće toliko baš kontrolisati.Pa privatost u smislu da ti ne može svako vidjeti profil dok ga ne prihvatiš u prijatelje,a vlastito ime i prezime iz ovog tazloga što prethodno napisah.Ipak se osmislila valjda kao stranica za malo ozibljniju upotrebu, ali propusta ima svaka pa što bi facebook bio izuzetak.Šta ti može bilo ko na osnovu samo onog što vidi kada te nađe recimo na pretrazi prema imenu i prezimenu i slici?Apsolutno ništa na osnovu toga, jer ipak je i slika samo mali avatar i nema neke koristi ja mislim od nje