duleprof je napisao(la):

Malo sam podvukao cinjenice crvenom bojom
A pogledaj sa drugih staza vremena
Vec ovo slicno napisao Vernesu u pm,sad cu i ovdje.
Cinjenica kako je Veyron totalno NErejsersko auto jeste ta da (na netu bar) ima samo
dva zabiljezena rekorda na stazama,taj na Ringu i taj na Top Gear-ovoj stazi koja je vala kur** od staze,vise poligon i normalno da je Veyron brzi jer se citava "staza" uglavnom sastoji od pravaca sa tek 6,7 zavoja.
Eh sad evo jedan primjer koji ja mislim da dokazuje GTR-ovu brzinu na Ringu.
The Ring
7:26.70 Nissan GT-R
7:25.3 Ferrari Enzo Ferrari
Druge staze
GT-R
Top Gear Track 1:19.7
Nordschleife 7:26.70
Vairano Handling Course 1:17.600
Bedford Autodrome West Circuit (2004 - 06/2008) 1:21.7
Enzo
Top Gear Track 1:19.0
Nordschleife 7:25.21
Vairano Handling Course 1:17.448
Bedford Autodrome West Circuit (2004 - 06/2008) 1:21.30
Kao sto vidite Enzo na Ringu jako malo bjezi od GTR-a,a isto je i na drugim stazama gdje je ta prednost isto tako jako mala,a na jednoj (Vairano Handling Course) je cak GTR brzi. GTR-ov Ring rekord je fejk? Jea rajt,ju hejters
Dakle ja mislim da je GTR jednostavno brzi na krivinama od Veyrona i niko me ne mere u suprotno uvjerit,evo vam argumenata gore,sporiji Veyron na Ringu,jer je Ring uzasno kompleksa staza sa milion zavoja,a Top Gear track tek obicni poligon sa 80% staze u pravcima.
A ovo sto Boki govori da je skupo auto i da je ljude strah dovest ga do maksimuma,smijesan argument.
Ja sam tako dosadan sa GTR-om jer sam jednostavno odusevljen tim autom,evo jos jedno cu reci ako mi neko nadje igdje na svijetu svrhovitiji auto,auto koji za takve pare radi takva ubojita vremena ja cu seodjaviti sa foruma

(odmah da iskljucim radikalne trkace tipa Ariel Atom,Radical SR8,Caterham r500,to nisu auta to su trkaci street legal strojevi)