Kad izadje Veyron GT1,350hp onda neka uporedehudler je napisao(la):Ma sto ga ne uporedise s ovim bas bi me zanimao ishod
SSC Ultimate Aero
http://www.youtube.com/watch?v=yMGDm352pJ8
Vernes_AMG je napisao(la):Vrh ponude Evrope tj. Njemacke vs. vrh ponude Azije tj. Japana
Ko je kriv Japancima sto ne naprave nesto sto bi moglo da bude konkurent veyronu :icon_biggrin:
Vernes_AMG je napisao(la):Vrh ponude Evrope tj. Njemacke vs. vrh ponude Azije tj. Japana
Ko je kriv Japancima sto ne naprave nesto sto bi moglo da bude konkurent veyronu :icon_biggrin:
renault_fan je napisao(la):velika glupost,poredit tri puta jace auto sa nissan GT-R om i da pri tom ga nissan uzima na startu,trebali su podati malo krivina zesci pa da se vidi ko je KRALJ na cesti-------- japan rulez!!!
erol_brcak je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):Vrh ponude Evrope tj. Njemacke vs. vrh ponude Azije tj. Japana
Ajd da vidimo ko je brzi na stazi. :icon_twisted:
I jos nesto,uvijek to napominjem potrosi na GTR-a ostatak (850 000 konvertibilnih maraka) love i vidjet ces onda vraga.
VR6Boki je napisao(la):Onaj klip iz Top Geara je glupost, Veyron dobro startan ide 2.5 do 100 km/h i s tim McLaren nema nikakve sanse i nijedan drugi serijski auto. Oni su ono namjerno onako namjestili da bude uzbudljivo, Veyron bi ga u startu pojeo samo tako i kasnije bi bilo dosadno gledati sta bi mu pocinio. Mislim da je ista stvar uradjena i ovdje sa Nissanom, no Veyron je toliko brzi da drugi nemaju nikakve sanse. Usporedba je uradjena vjerujem zbog mnogih zaludjenih fanatika na netu koji pisu gluposti da je GT-R brzi od Veyrona. Veyron ce ga na cesti devastirati samo tako, u medjusobnoj trci 1 na 1.
VR6Boki je napisao(la):Onaj klip iz Top Geara je glupost, Veyron dobro startan ide 2.5 do 100 km/h i s tim McLaren nema nikakve sanse i nijedan drugi serijski auto. Oni su ono namjerno onako namjestili da bude uzbudljivo, Veyron bi ga u startu pojeo samo tako i kasnije bi bilo dosadno gledati sta bi mu pocinio. Mislim da je ista stvar uradjena i ovdje sa Nissanom, no Veyron je toliko brzi da drugi nemaju nikakve sanse. Usporedba je uradjena vjerujem zbog mnogih zaludjenih fanatika na netu koji pisu gluposti da je GT-R brzi od Veyrona. Veyron ce ga na cesti devastirati samo tako, u medjusobnoj trci 1 na 1.
Mrva je napisao(la):RCat je napisao(la):hajd ja cu GT-Ra i Smarta usporedit, bas me zanima koji je brzi ^^
heh.. kako je mene iznenadio Smart BRABUS to je cirkus. Na izgled kao i svaki obicni Smart, malo sire gume imao nista specijalno.... Sreca moja sto tada nisam bio sa Borom, inace bi se izofirao da valja
Tad sam sjedio za volanom tada strasnog Golfa mk4 od kolege sa foruma bucky_mb@yahoo
erol_brcak je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Onaj klip iz Top Geara je glupost, Veyron dobro startan ide 2.5 do 100 km/h i s tim McLaren nema nikakve sanse i nijedan drugi serijski auto. Oni su ono namjerno onako namjestili da bude uzbudljivo, Veyron bi ga u startu pojeo samo tako i kasnije bi bilo dosadno gledati sta bi mu pocinio. Mislim da je ista stvar uradjena i ovdje sa Nissanom, no Veyron je toliko brzi da drugi nemaju nikakve sanse. Usporedba je uradjena vjerujem zbog mnogih zaludjenih fanatika na netu koji pisu gluposti da je GT-R brzi od Veyrona. Veyron ce ga na cesti devastirati samo tako, u medjusobnoj trci 1 na 1.
A staza ?