MTR je napisao(la):ja usporedbe + 500 KS razlika !!!! djes , sta ima ???
erol_brcak je napisao(la):Kao sto vidite Enzo na Ringu jako malo bjezi od GTR-a,a isto je i na drugim stazama gdje je ta prednost isto tako jako mala,a na jednoj (Vairano Handling Course) je cak GTR brzi. GTR-ov Ring rekord je fejk? Jea rajt,ju hejters
VR6Boki je napisao(la):Onaj klip iz Top Geara je glupost, Veyron dobro startan ide 2.5 do 100 km/h i s tim McLaren nema nikakve sanse i nijedan drugi serijski auto. Oni su ono namjerno onako namjestili da bude uzbudljivo, Veyron bi ga u startu pojeo samo tako i kasnije bi bilo dosadno gledati sta bi mu pocinio. Mislim da je ista stvar uradjena i ovdje sa Nissanom, no Veyron je toliko brzi da drugi nemaju nikakve sanse. Usporedba je uradjena vjerujem zbog mnogih zaludjenih fanatika na netu koji pisu gluposti da je GT-R brzi od Veyrona. Veyron ce ga na cesti devastirati samo tako, u medjusobnoj trci 1 na 1.
VR6Boki je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Kao sto vidite Enzo na Ringu jako malo bjezi od GTR-a,a isto je i na drugim stazama gdje je ta prednost isto tako jako mala,a na jednoj (Vairano Handling Course) je cak GTR brzi. GTR-ov Ring rekord je fejk? Jea rajt,ju hejters
Erole od kad je 1:17.600 brze od 1:17.448?!
Sto se tice Ringa, vidis da mnogi Veyrona nisu ni dobili na test i priliku da ga vozaju na drugim stazama, jer je preskup. A prerovi malo po netu, vidjet ces da je tih 7:40 neoficielno vrijeme, postignuto od strane covjeka koji bas i ne poznaje stazu najbolje, plus to vrijeme je ostvareno u sklopu "track daya", kada je na stazi bila guzva, bilo je dosta preticanja drugih auta i slicno. A pogledaj GT-Rov snimak, rano ujtro, prazna staza... Postoji prica da je Veyron za vrijeme testiranja Ring vozio za manje od 7 min i 20 sekundi, pa je samo pitanje vremena kada ce to neko potvrditi. GT-R je brz, al ne zaludjujte se da moze nesto Veyronu. To je kao porediti mog Saxa VTS sa Lancerom Evolution i reci da je Saxo brzi. Nema sumnje da ce Saxo biti brzi u kakvom slalomu, pa mozda i na nekoj tjesnoj karting stazi, al u svim ostalim uslovima, moze samo mahati Lanceru... To su dva razlicita svijeta.
0g1 je napisao(la):Veyron je premocan prelijep , ali mi Zonda nest ljepse , a sto se tice GTR a svaka cast .....