Član
jebi ga kolega nevalja ti ni to,ako dvajes ljudi + kaze da je ljepse bez njega onda je ljepse,shvatam tvoj auto ali...ja vi se jebi ga zapitao...i po mom misljenju nema izgovora za spustanje benge,svaki izgleda prebrutalno kad se spusti,nema tu price pretrpi se malo jer na kraju sve sto radis,lakiras felge namudavanje jednostavno izgubi smisao...izvini bat jebi ga,pozz
Sve ja to razumijem, ali valjda radim auto za sebe, meni je bitno da se meni svidja kao sto i svako drugi radi auto za sebe recimo za saxa 90% ljudi ce reci da ofarbas felge u normalnu neku boju ali ti ces njih i dalje furati u narancastoj druga stvar oko spustanja, i ovako kad ulazim u garazu zapinjem, na dizalicu zapinjem pa navlacim lijevo desno da stanem, kod majke parkiram svaki dan bar 2-3 puta i kad idem u grad tu parkiram i svaki put zapnem srednjim loncem kad ulazim i izlazin u dvoriste i sad zamisli kad bi cenat jos spustio, da ne govorim jos 3cm, nit bi mogao vise uci u garazu u dvoriste na dizalicu nit bi mogao otici na svoj ranc ovako je mjera za sve to