RE: BMW e36 u Barbera crvenoj boji
Vozdra,
hvala Vam na cestitkama evo danas sam napravio dvije slike kad sam dosao sa posla a mislio sam sacekat ljepse vrijeme i jos kad bude Auto cisce ali hajdi rekoh da Vam pokazem kako je boja legla.
kao sto sam rekao ova boja dolazi do izrazaja kad je suncano vrijeme i kad je auto cisto.
Neko je pitao za atest. Uradio sam atest u Orasju koji je kostao 150 KM
Morao sam prilozit racun za motor sa podatcima o ugradjenom motoru (obujam motora,snaga motora i broj motora) i racun za ugradnju od registrovane Automehanicarske radione. Pregledali su vozilo i izmjerili visinu sirinu i duzinu. Malo je bilo problema oko broja motora jer ga nisu znali naci pa sam im ja malo pomogao i poslje toga sam morao izvagat vozilo ali prije toga ga napunit sa gorivom do cepa. To je sve sto se tice atesta poslje toga sam otisao na tehnicki pregled pa u policijsku stanicu zbog nove saobracajne. Eto to je to.Planiram jos ugradit daljinac za centralno, Angel Eyes farove i LED svjetla nazad. Upravo pripremam aluminijumske felge (vidi gornje slike) za lakiranje tako da do proljeca i one budu gotove a sad su celicne felge sa ratkapama i zimskim gumama na njemu.:icon_smile: