nismo Administrator 27.12.2008 #46 ovo je vec nesto ... imao sam priliku vozit 850 CSI i nikad necu prezaliti sto ga nisam ostavio :icon_cry:
ovo je vec nesto ... imao sam priliku vozit 850 CSI i nikad necu prezaliti sto ga nisam ostavio :icon_cry:
Tomek_87 Član 30.12.2008 #47 Pre jebe... ODLIČAN samo kod mene nebi dugo izgledo tako :lol: bam u pod i neku OGROMNU felgu recimo 10-11 jota ako ne i veču :icon_smile:
Pre jebe... ODLIČAN samo kod mene nebi dugo izgledo tako :lol: bam u pod i neku OGROMNU felgu recimo 10-11 jota ako ne i veču :icon_smile:
Dalibor-Zg Član 15.01.2009 #51 RE: BMW 850 E-31 da li da stavim lamperiju unutra ?? :icon_question: Da li da stavim ovu lamperiju unutra ???:icon_question::icon_question: Meni se svida jer u svim autima ima drveca, pa mi fali....ali sto vi mislite ???
RE: BMW 850 E-31 da li da stavim lamperiju unutra ?? :icon_question: Da li da stavim ovu lamperiju unutra ???:icon_question::icon_question: Meni se svida jer u svim autima ima drveca, pa mi fali....ali sto vi mislite ???
335i Član 15.01.2009 #52 divne aute imas respekt ako imas mogucnost kupuj lamperiju bas dobro izgleda
bmwscaner Član 15.01.2009 #53 neznam meni je osmica vise sportski auto ja nebi tu lamperiju bolje karbon
nismo Administrator 15.01.2009 #54 bmwscaner je napisao(la): neznam meni je osmica vise sportski auto ja nebi tu lamperiju bolje karbon Kliknite za proširenje... u potpunosti se slazem, ne drvo u 8cu
bmwscaner je napisao(la): neznam meni je osmica vise sportski auto ja nebi tu lamperiju bolje karbon Kliknite za proširenje... u potpunosti se slazem, ne drvo u 8cu
nodiash Član 15.01.2009 #55 Neko mi post obriso ovde...cccc...i ja nisam za drvo...niposto:icon_biggrin: