MLADJO je napisao(la):gajicu druze naci cu negdje slike i no koment.!o tome uopste i ne pricam jer ce gospoda iz db-a lagano pasti u nesvjest!169.9db je za njih nesto nedostizno i dva kickera solo x s18x2 nikada nisu vidjeli uzivo!i sam znas da je u autu bilou muzici jedan dobar m3 e46 ali necu ja o tome!Neka malo pitaju Duleta i Pantu iz N.Sada ko sam!
sto se tice moje tezine ona je 1550kg a sto se tice opreme slike govore sve!prije bi rekao da si ti go a ne ja!
sto se tice lece u farovima lijepo govorim od 04 mjeseca 96god do 10 mjeseca 98god nemaju lecu u farovima a imaju xenone fabricki!!!!!!!
MLADJO je napisao(la):pa mras me znati 100% jer sam sa njima extra samo pitaj za Mladena,extra samdobar i sa Saletom iz Zrenjanina to jest Novog Sada jer sada zivi u N.Sadu vozio je lagunu imao je dobru muziku amp.genessis i sisteme brax matrix-3way to je radilo opako,ne yato sto je nekad bilo moje:icon_smile:!a jbg.
MLADJO je napisao(la):e vidis dynaudio je uzeo negde u nemackoj posle mojih brax,tad sam ja vec bio izasao iz svega ovoga i nemam dodirnu tacku sa db-om!sto se tice Osjeka veoma rado bi dosao ali idem na odmor sutra tako da neki drugi put 100%!obecavam!
Prvenstveno sam covjek i drug pa sve ostalo!!!!!!hvalaaaa!
MLADJO je napisao(la):gajicu druze naci cu negdje slike i no koment.!o tome uopste i ne pricam jer ce gospoda iz db-a lagano pasti u nesvjest!169.9db je za njih nesto nedostizno i dva kickera solo x s18x2 nikada nisu vidjeli uzivo!
BaXRS4 je napisao(la):Meni je najzanimljivije što znam za tebe Mladjo da je to istina. Pa se onda uhvatim smijati ovim gore komentarima zavidnih dečki.
Respect brate... njih ovdje i dalje 90% nezna čega je marka Kicker... to ti sve govori, lijep pozdrav i bez živciranja.