Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
druze nisam bio u kontaktu sa admonistratorom,rekao je da ce oni sami napisati ko je,jbg.mora biti 100%siguran da je to taj covjek jer ne mozes nikoga otuziti za nesto ako nemas 100% dokaze za to!
e ovo je taj auto o kome sam vam pricao i kojeg je Gajs-GT spominjao!rijec je o bmw 320is 1991god elekto paket kompletan,klima abs!M-tehnik2 spojleri komplet,bkack Hella farovi i maglenke,buseni diskovi naprijed i nazad,momo milenijum volan i rucica mjenjaca,felne Borbet tip c koliko se ja sjecam 9x16 i naprijed i nazad,Jokhama gume A550 stampani slik,roll bar izmedju prednjih i zadnjih amortizera,koni pr+zad amortizeri sa podesavanjem visine i tvrdoce.......!
da druze ima opreme bas dosta,naci cu jos slika od unutrasnjosti extra je izgledao m-sportsitz,grijaci u sjedistima....!inace auto je radjen za Italiju tako da zbog toga ima dosta opreme!
auto je Bijeljini i voza se i dan danas!pored njega imao sam i 320is-turbo nasviran do bola,ali je nazalost vise nije medju nama ni on ni vozac!naci cu i od njega slike pa ih stavim!