Član
Zivjela korupcija , zivjeli koruptovani drotovi.
Tako nekako....Sto je najgore ti sto prave te kazne su ovi u skupocjenim autima tako da njih to bas i ne dotice a jos gore sto oni to i mogu niko ih ne zaustavlja. Nego na kraju to ode opet sve po sirotinji , nekome kome je auto posao. Desi ti se zaboravis pojas ili svjetla u zurbi , ili prekoracis od dozvoljenog 10-15 na sat i oderu te ko vola u kupusu.
To stoji, kad ti stigne-stiglo je :-( a kad stigne i ja sam htjeo, da ukombinujem godisnji i zabranu i npr. odmah da predam, medjutim jok...zato sam i napisao, da salju u CIPS obavjestenje, (u I.Sarajevu-Lukavica je to ista zgrada, dijele ih vrata), al je od MUP-a do CIPS-a to putovalo brat bratu mjesec i po dana, tao da...cutis i predas pa cekas i brojis dane.Ja na ovaj papir cekam od 10-og mjeseca prosle godine. Bio u cipsu, nece da uzmu vozacku bez ovog
Samo me interesuje šta ćeš dobiti time što voziš 20kmh brže?u pola noci me radar uhvati da vozim na preglednom pravcu 70kmh gdje je ogranicenje 50, a to je takvo ogranicenje jer je skola tu. i zbog toga moram da platim pola svoje plate jer sam vozio strasnih 70kmh
Ja se tebi divim , ako mozes voziti 220 hp 40-50 km/h...Ja nikad u zivotu kazne za brzu voznju nisam platio, a na putu sam non stop, vozim x5 220ks, u ocima drugih sam neki mafijas i kamikaza,a svima mogu bit primjer za voznju, uslovi na putu su nam za 40km/h , cesta je masna pjeske kad hodas klizes se a kamoli kad se zaletis 70 na sat u zoni skole sa ljetnim gumama, a djeca pretrcavaju stalno cestu
u pola noci me radar uhvati da vozim na preglednom pravcu 70kmh gdje je ogranicenje 50, a to je takvo ogranicenje jer je skola tu. i zbog toga moram da platim pola svoje plate jer sam vozio strasnih 70kmh
niste skuzili poentu... u pola noci kontate? kakva skola navece? tako ja s mora idem, vozim 60, zaustavlja policajac fol naseljeno ogranicenje 50 plus ovdje je skola ogranicenje 40, pola 2 ujutro, august? kakva skola?