bhtuning fondacije

bhtuning fondacije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovaj mjesec nas ucestvuje 50 i sledeci 45 i sve tako i tu nastane svadja, mozda neko ko je dao pare i dobio nesto taj mjesec ne bi htio vise da ucestvuje...To moze samo da se realizuje u oddabranom drustvu i nikako dtugacije ;)

N

nenad

Jel imate vi ikakav dodir sa stvarnim svijetom??? Stvari ne funkcionisu na ovaj nacin, a ova ideja je putem foruma neizvodljiva. Da je u pitanju fond za neke ozbiljnije i vaznije stvari u zivotu to je OK i uvijek sam voljan da pomognem koliko mogu, a kome treba spojler ili felge nek si sam kupi.

IGY

Član
ajde svi skupljajte a ja cu da brpam :cool:

ili da pomognemo edi da napravi najbrzu ibizu ikad :123:

EJ2

Član
zdravo ljudi

ajd dok se jos nisam spakovao da napisem koju rijec

ovo bi mogla biti neka pokretna ideja, moze se ono razviti u neki drugi pravac... ali ajd, vidim da nema smisla... ne moze ovo, ne moze ono, bice frka, sjebace nas neko za pare... ne dao bog da je henry ford slusao ljude oko sebe - ne bi nikad napravio nista

ajd nema sta, bila je to ideja koja je bila osudjena na propast prije nego sto se i rodila

aj ja vas pozdravljam, valja pakovati torbu :D

Početnik
kad sam poceo prvi post citat mislio sam da ce biti neko skupljanje za humanitarne svrhe (bilo je nekad i o tome rijeci) al da se skuplja nekome za felge i spojlere..ako ce se vec skupljati bolje da se odreknemo dva-tri kruga po gradu i po 10KM od goriva skupimo i posaljemo u hayat - ispuni mi zelju i oni to daju nekome kome trebaju hljeb i mlijeko, a ne felge..

Član
evo moze i meni da ta fondacija... plati nove felge farove stopove... hmmm kad bolje razmislim ajd skupite pare pa mi kupite kakvu peticu GTI

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.