bhtuning fondacije

bhtuning fondacije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Extra ideja al... Zamislite da nas ucestviuje 20 i da svaki mjesec dajemo po cenera i to je znaci 200 KM mjesecno i svaki mjesec neko dobije nesto, samo bi se ovaj 20-ti nacekao, skoro 2 godine :D

BHT Ovisnik
pa moze se i tako nekako,npr. tko je iz mostara na forumu se vidi,svatko dadne svotu njemu i on uplati za sve

EJ2

Član
JD. je napisao(la):
dobra ideja... ali samo u teoriji nazalost

kako mislis odrediti redoslijed kojim ce neko kupovati nesto od tih para ?

pa svako iznese svoju zelju do nekog datuma, pa onda napravimo glasanje (uz argumentaciju mozda) kome bi trebalo prome pomoci

@RCat... pa uplati onda 10 evra, nije problem :icon_smile: i meni je isto kao i tebi... posalji u koverti, sta znam... a ako nekome smeta sto i "stranci" imaju zelje nek ne uplacuje, ali zato isti ti ljudi nece ni njima... ali ako cemo se dijeliti na "zvjezdu i partizan" onda bolje da zaboravimo sve

EJ2

Član
legionar je napisao(la):
Extra ideja al... Zamislite da nas ucestviuje 20 i da svaki mjesec dajemo po cenera i to je znaci 200 KM mjesecno i svaki mjesec neko dobije nesto, samo bi se ovaj 20-ti nacekao, skoro 2 godine :D

znam i to... ali uzmemo onda prvo nekogg, sredimo mu auto i saljemo ga na street race da nam zaradjuje pare i pehare :)

pa neko bi samo stopke uzeo, nekome bi se moglo pomoci i ovako drugarski bez para ako covjek recimo ne zna kako postaviti volan, zamjenuti diskove ili sta znam... i to para vrijedi

pa zato nas treba ucestvovati vise :D vise i brze para skupimo pa vise ljudi i proguramo... a recimo mogao bi neko kad kupi recimo felge, stare prodati i ako hoce (treba imati postenja) pare od prodaje (ili bar dio) opet uplatiti na taj nas racun

admir jahic je napisao(la):
Mogu li ja placat u neceme drugom nemam kesa nista

pa o tome se i radi... ko ne moze ne mora, ne moze niko odvajati od usta... svako moze svakome valjati i na drugi neki nacin

Član
EJ2 je napisao(la):
legionar je napisao(la):

znam i to... ali uzmemo onda prvo nekogg, sredimo mu auto i saljemo ga na street race da nam zaradjuje pare i pehare :)

pa neko bi samo stopke uzeo, nekome bi se moglo pomoci i ovako drugarski bez para ako covjek recimo ne zna kako postaviti volan, zamjenuti diskove ili sta znam... i to para vrijedi

pa zato nas treba ucestvovati vise :D vise i brze para skupimo pa vise ljudi i proguramo... a recimo mogao bi neko kad kupi recimo felge, stare prodati i ako hoce (treba imati postenja) pare od prodaje (ili bar dio) opet uplatiti na taj nas racun

pa o tome se i radi... ko ne moze ne mora, ne moze niko odvajati od usta... svako moze svakome valjati i na drugi neki nacin

hahahahahha

EJ2 je napisao(la):
legionar je napisao(la):

sala jarane joj dace cika adma ;)

EJ2

Član
@Adma

ma znao sam da ne mislis stvarno, ali dobro da si napomenuo i to... nisam ni ja mislio konkretno na tebe, nego svako je rad da uradi nesto ali ako nema para znas kako je.. gleda druge kako napucavaju auta a on ne moze pa je*emo majku, svima bi se dalo pomoci...

malo pomalo i bili bi najjaca tuning zemlja u regionu :123: :lol:

Član
Ajde ti fino reci:

Kako si ti smislio ko bi osvio 'nagradu' za kupovinu neceg , kako bi se to odlucivalo ko bi to odlucivo.

EJ2

Član
0g1 je napisao(la):
Ajde ti fino reci:

Kako si ti smislio ko bi osvio 'nagradu' za kupovinu neceg , kako bi se to odlucivalo ko bi to odlucivo.

pa svi bi mi odlucivali... ako nista drugo, izvlacili bi "kandidate", znaci ako smo svi zajedno toliko glupi da ne mozemo uz neke argumente da se usaglasimo onda bi mogli izvlaciti... i to je fer

Član
Hm... Sto se tice ideje u smislu nagradne igre, to bi mozda i moglo proci, svaki mjesec ko plati, ucestvuje, onda izvlacenje, pa ko dobije moze da bira sta da kupi za auto za te pare... Ali da se to organizuje po nekoj listi od recimo 100 ljudi, pa da se svaki mjesec kupi jednom sa liste, a da svi uplacuju...to je nidje veze, jer bi zadnji uplacivao 100 mjeseci, da bi na kraju 98 mjeseca plan propao i on ne bi dobio nista...

U sustini ideja je dobra za pocetak, da se od nje krene dalje... Evo moja mala dorada za ideju... Da se recimo nadje neka sema zarade para na netu, ali neke stvarne zarade, pa da svi po malo zaradjujemo i onda od toga nesto pravimo... (bilo je tu neke price o zaradi od slika, ako se ne varam erol je to nesto objasnjavao) Ili da se pokusa zaraditi nesto na kladionici ili neka slicna zajednicka aktivnost, koja bi donijela nesto novca, koji bi se poslije mogao u nesto uloziti....

Uglavnom, posto ti imas tog vremena slobodnog na poslu, jos razmisljaj kako da dodjemo do love, pa da svi vozamo bar bmw-a m5 (ne mora biti m6)...:cool:

izuzetno humana ideja :)
ali nije to svrha ovog foruma...pomaze se dovoljno ovdje, kakva god nekome pomoc zatreba ko zna pomogne mu..

sta mislis koliko bi dugo morao cekati ona 6000ti clan da mu se nesto kupi? :D
onda zamisli svadje kad pocnu, "sto je on dobio dio vrijedan 500km, a ja dio od 200KM", "sto je on dobio nagradu a uplacivao je po marku, a ja uplacivao 5"... :D
onda kad ljudi pocnu praviti duple profile..
hahaha
nidji veze, sto bi reko maca :lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.