Član
edo_16v je napisao(la):heh koji bi tu rat nastao, sto je ovaj dobio, sto nije ovaj, sto nisam ja..
:lol:
edo_16v je napisao(la):heh koji bi tu rat nastao, sto je ovaj dobio, sto nije ovaj, sto nisam ja..
EJ2 je napisao(la):RCat je napisao(la):snovi.. fini snovi. to nikad - n i k a d - nebi funkcioniralo
Nemoj sad misliti da je ovo nesto na tvoj racun, ali znam da to ne bi moglo medju Svabama... mi smo ipak drugaciji od njih, sto jest jest... Oni u drustvu sjede, piju i svako za sebe placa. Cigaru ako mu trazis, k'o da si mu trazio nesto zlatno... :icon_exclaim:
Ja vjerujem da bi to moglo funkcionisati. Zbog cega mislis da ne bi moglo?
admir jahic je napisao(la):JA BIH POPIO SVE PARE ZATO STO DALJE OD MENE :lol:
RCat je napisao(la):uzmi samo mene.. dosta je po mojim ledjima ovdje pucalo.. posto uplacujem u taj fond.. po tom nekom pravilu bi imala eto i ja pravo na neki tuning iz tog fonda jelda?.. hahaha.. sta bi tek tad ispalo.. sta ce njoj ona u njemackoj blablabla.. a platit bi mogla i vise po necijem razmisljanju - bas zato sto jesam u njemackoj.. kuzis?..
:icon_smile:
Vernes_AMG je napisao(la):odlicna ideja , evo od mene + za nju
ali ima tu dosta problema:
prvo gdje ostavljati pare , ako se otvori racun tesko da ce raja ici u banku da uplati 5km , malo zvuci i smijesno al lijen je narod al et uzmimo da se to rijesi
kako odluciti kome treba dati lovu , odmah bi se svi prijavili , hoce projekte , bilo bi mnogo onih koji bi to zloupotrijebili , dosta treba da se razvije ta ideja a da lova ide u prave ruke