Član
Sina je napisao(la):Hm... Sto se tice ideje u smislu nagradne igre, to bi mozda i moglo proci, svaki mjesec ko plati, ucestvuje, onda izvlacenje, pa ko dobije moze da bira sta da kupi za auto za te pare... Ali da se to organizuje po nekoj listi od recimo 100 ljudi, pa da se svaki mjesec kupi jednom sa liste, a da svi uplacuju...to je nidje veze, jer bi zadnji uplacivao 100 mjeseci, da bi na kraju 98 mjeseca plan propao i on ne bi dobio nista...
U sustini ideja je dobra za pocetak, da se od nje krene dalje... Evo moja mala dorada za ideju... Da se recimo nadje neka sema zarade para na netu, ali neke stvarne zarade, pa da svi po malo zaradjujemo i onda od toga nesto pravimo... (bilo je tu neke price o zaradi od slika, ako se ne varam erol je to nesto objasnjavao) Ili da se pokusa zaraditi nesto na kladionici ili neka slicna zajednicka aktivnost, koja bi donijela nesto novca, koji bi se poslije mogao u nesto uloziti....
Uglavnom, posto ti imas tog vremena slobodnog na poslu, jos razmisljaj kako da dodjemo do love, pa da svi vozamo bar bmw-a m5 (ne mora biti m6)...
nisam ja ni rekao da je ideja savrsena, nego samo da se pokrene ta tema
sto se tice kladionice.. joj ljudi manite se kocke i kladionica... ne znam, nisam za taj vid zarade. kockao sam i ja, nekad dobijes, nekad zato gledas dok drugi jede... jebo ti to, ta je para prokleta ako mene pitas
ovako znas da su ti dali ljudi koji hoce da pomognu, i niko te ne proklinje zbog para kao onaj sto je izgubio pa ti dobio
a za m5, m6... e jbg, ljudi ja sam iskreno mislio da bi se moglo nest' napraviti od ovoga, nisam ovo pisao da bi me zajebavali :icon_sad: